Πεδουλάκης: «Συγκεντρωμένοι σε κάθε κατάσταση»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στον μέγιστο βαθμό ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα την Παρασκευή (7/3, 21:45, Δ.Τ.) στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην τοποθέτησή του για το παιχνίδι με τους Βάσκους μέσω της ιστοσελίδας της Ευρωλίγκας στάθηκε στα χαρακτηριστικά του τρόπου παιχνιδιού της Λαμποράλ και υπογράμμισε πως θα πρέπει να τα αντιμετωπίσει

η ομάδα του.

Αναλυτικά τι είπε:

«Η Λαμποράλ Κούτσα είναι μία ομάδα που προτιμάει να τρέχει και να επιτίθεται με αιφνιδιασμούς ή επιθέσεις δώδεκα δευτερολέπτων. Αυτό είναι το ένα κομμάτι του παιχνιδιού της και το άλλο είναι να περνάει την μπάλα στη ρακέτα παίζοντας με τον Τίμπορ Πλάις. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα παίξουμε μεταξύ μας μέσα στη σεζόν, ωστόσο έχουν αλλαγές. Κάθε φορά που παίξαμε είχαν κάτι διαφορετικό. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση στο παρκέ και θα πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι».


Από την πλευρά του ο Ζακ Ράιτ επεσήμανε πως «είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι νέος εδώ, αλλά έχω καταλάβει ξεκάθαρα τη σημασία του αγώνα. Πρέπει πάντοτε να μην χάνεις στην έδρα σου κι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Όταν βγαίνουμε στο παρκέ θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Οι αντίπαλοι παίζουν καλά μαζί ως ομάδα. Έχουν καλούς παίκτες όπως ο Νοτσιόνι ή ο Πλάις. Τους αρέσει το τρανζίσιον παιχνίδι και να φτάνουν σε εύκολα καλάθια. Όσο για μένα περιμένω να νιώσω την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ με πολλούς οπαδούς στις εξέδρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα