Παπαθεοδώρου: "Θα μας πεισμώσει"

Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως η κακή εικόνα θα πεισμώσει άπαντες εντός της Κηφισιας.

Αναλυτικά:

«Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε καλή λειτουργία επιθετικά, αλλά δεν είχαμε απαντήσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού. Με αποτέλεσμα να δεχτούμε πολλούς πόντους στο

πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στην τρίτη περίοδο, εμείς είχαμε μεγάλη αστοχία, η διαφορά άνοιξε πολύ και το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να κλείσουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούσαμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, το Σάββατο έχουμε ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο μας και σε αυτό επικεντρωνόμαστε.

Στο πρωτάθλημα που συμμετέχουμε η διαφορά με αυτές τις ομάδες είναι τεράστια. Ο Ολυμπιακός ήταν 100% και έτοιμος για απόψε. Και γιατί η Ευρωλίγκα είναι σε κρίσιμη καμπή, αλλά και γιατί εμείς είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί, όπως στον πρώτο γύρο. Θεωρώ πως θα μας πεισμώσει αυτό που έγινε και θα μας επηρεάσει θετικά η έκταση του σκορ».

Ο Ντάστιν Χογκ δήλωσε: «Ξεκινήσαμε επιθετικά και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μπήκαμε στα αποδυτήρια έχοντας αυτοπεποίθηση. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καθόλου καλά και ο Ολυμπιακός κυριάρχησε. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στην τρίτη περίοδο και μπήκαμε σε μια… τρύπα, από την οποία δεν καταφέραμε να βγούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα