Παπαπέτρου: «Κακό παιχνίδι για εμάς»

Η απόδοση του Ολυμπιακού στο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν ήταν η αρμόζουσα, για να φτάσει σε τρίτη συνεχόμενη νίκη, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ, επεσήμανε την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί η ήττα για τη βελτίωση των «ερυθρολεύκων», με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ να ακολουθεί.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Χάσαμε τον έλεγχο στην περισσότερη διάρκεια του ματς. Στο τέλος θέλαμε να τα δώσουμε όλα. Σουτάραμε

πολλά σουτ απ' έξω. Δεν σκοράραμε, ίσως λόγω της πίεσης επειδή κυνηγούσαμε το ματς. Φάγαμε πολλά καλάθια στο ένας εναντιόν ενός. Η Μακάμπι έχει πολλούς παίκτες γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε. Τιμώρησαν τις βοήθειές μας. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς».

«Όταν τελειώνει το ματς βλέπεις πολλά που μπορείς να κάνεις διαφορετικά, αλλά δεν είναι το σωστό αυτό τώρα. Σε δυο μέρες παίζουμε πάλι. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς με την ΑΕΚ. Το έχω πει και μετά τις νίκες και μετά τις ήττες. Στο τέλος φαίνεται πόσο πονάει η κάθε ήττα. Μπορεί να κάνεις 1-2 ήττες και να τερματίσεις πρώτος και να μην σε πονάει. Από κάθε ήττα μαθαίνουμε. Η Μακάμπι έχει διαφορετικό στιλ. Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς για να βελτιωθούμε. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και συνεχίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα