Παπαπέτρου: «Ενέργεια και άμυνα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ερυθρό Αστέρα (20/12, 21:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως τα πάντα θα κριθούν από την ενέργεια και την άμυνα των "ερυθρόλευκων". Παράλληλα, αναφέρθηκε στα ατού των Πρωταθλητών Σερβίας, καθώς και στον καταιγισμό πληροφοριών που παίρνουν οι παίκτες από τους προπονητές τους.

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι εύκολη ομάδα, πρόκειται για μία καλά συγκροτημένη ομάδα και παίζουν

καλά και σε άμυνα και σε επίθεση. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια όπως συνηθίζουμε στην έδρα μας και να παίξουμε καλή άμυνα ώστε να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά στην καθιερωμένη media day ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ο Γιόβιτς δημιουργεί πάρα πολύ καλά, έχει πολλές ασίστ. Είναι κάτι που πρέπει να βγάλουμε από το παιχνίδι τους. Έχουν πολλούς παίκτες που παίζουν μακριά από τη μπάλα για να σουτάρουν από στατική θέση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελαττώσουμε. Έχουμε καταστρώσει το πλάνο μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Ερωτηθείς για το πώς διαχειρίζονται οι παίκτες τις συνεχόμενες και διαφορετικές πληροφορίες των προπονητών τους για κάθε αντίπαλο, απάντησε: «Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Δε νομίζω πως πλέον πρέπει να τα δουλεύεις μία εβδομάδα στην προπόνηση όπως γινόταν παλιότερα. Πλέον έχει συνηθίσει ο εγκέφαλος και ο οργανισμός να παίρνει την πληροφορία και από τη στιγμή που τα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία, μπορούμε να μπούμε και να τα κάνουμε κατευθείαν στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα