Μπράουν, αγνοείται...

Την περασμένη Πέμπτη το basketblog σας ενημέρωνε για τις τάσεις... φυγής του Κεν Μπράουν από τον Κόροιβο, όμως, οι εξελίξεις παραπέμπουν σε... θρίλερ και σίγουρα όχι σε φιλικό διαζύγιο.

Ενα παρατημένο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο σαν αυτό που οδηγούσε ο Αμερικανός ηγέτης του Κοροίβου, έβαλε... ψύλλους στ' αυτιά των ανθρώπων της ομάδας σήμερα. Παρότι υπήρχε ρεπό και ο Μπράουν δεν ήταν υποχρεωμένος να... παρουσιαστεί κάπου, οι ενδείξεις οδηγούσαν στο ότι είχε αποχωρήσει από την πόλη.

Λίγο αργότερα ένα "τιτίβισμα"¨του Πολωνού ατζέντη του ότι είναι οριστική η αποχώρησή του από τον Κόροιβο, έκανε βεβαιότητα τις ενδέιξεις, μόνο που στο βάθος υπάρχει... μέτωπο.

Ο Μπράουν βάσει συμβολαίου αν φύγει μέχρι 31/12 πρέπει να φέρει 20.000 δολάρια. Από 1/1 και μετά, 10.000 δολάρια. Η πρόταση τς Μανρέσα, της ουραγού του ισπανικού πρωταθλήματος, είναι πιεστική και ο Μπράουν αφ' ενός θέλει την πρόκληση της ACB αφ' ετέρου θέλει το... φτηνό μπάι άουτ, αλλά δεν μπορεί να περιμένει δέκα μέρες. Κάπως έτσι ενεργοποίησε τον μάνατζέρ του για να βρει τρόπο να καταγγείλει τη σύμβαση.

Στον Κόροιβο αν όντως το πάει ο Αμερικανός στην κόντρα φέρονται αποφασισμένοι να τον "κυνηγήσουν" και να μην τον αφήσουν ελεύθερο, έστω και "στερούμενοι" μιας θέσης και κάπου στην μέση ο Ντίνος Καλαμπάκος περιμένει με... απόγνωση να μάθει τις εξελίξεις αφού έρχεται το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, ο αγώνας για τη σωτηρία είναι μακρύς και δύσκολος και θέλει να έχει κάθε όπλο στη διάθεσή του. Οταν πρόκειται δε, για το μεγαλύτερο όλων, πρέπει να προσπαθήσει πολύ και για να το αντικαταστήσει αν χρειαστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα