Πάμε Στοίχημα! Πάμε Euroleague!!!

Η μεγάλη συνεργασία μας με την «ΟΠΑΠ ΑΕ» συνεχίζεται και την εφετινή σεζόν, με αληθινούς νικητές τους αναγνώστες και φίλους του Basketblog.gr! Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει σε εσάς την ευκαιρία να δείτε από κοντά τους τελευταίους πρωταθλητές Ευρώπης Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της «Γηραιάς Ηπείρου»!

Κερδίστε μια θέση στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ

και παρακολουθήστε από κοντά την προσπάθεια των «αιωνίων» στο πρωτάθλημα της Euroleague!

Το «Πάμε Στοίχημα» μοιράζει εισιτήρια μέσα από το Basketblog.gr και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται στην ειδική φόρμα του διαγωνισμού.

Από τις κληρώσεις θα προκύπτουν συνεχώς τυχεροί που θα ζουν τη μοναδική εμπειρία σε απόσταση αναπνοής από τους «ερυθρόλευκους» και «πράσινους» πρωταγωνιστές!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει όλη τη σεζόν και ξεκινά άμεσα, με προσφορά έξι εισιτηρίων για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Κουμπάν, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7/11 στις 21.30 στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/basketblog.gr) και λάβετε μέρος στο νέο μεγάλο διαγωνισμό μας!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα