Χάνει τη σεζόν ο Νέιτ Τζαγουάι!

"Stop" στο μπάσκετ έβαλαν οι ιατροί στον Νέιτ Τζαγουάι, ο οποίος μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας επιστρέφει στην κανονική ζωή του, όχι όμως και στα παρκέ. Η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ προέβη σήμερα (3/11) σε επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι ο Αυστραλός σέντερ θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για 3-6 μήνες, λόγω αγγειακής απόφραξης που οφείλεται σε τραύμα στην περιοχή του λαιμού. Πρακτικά δηλαδή η σεζόν φαίνεται πως έχει τελειώσει για τον θηριώδη σέντερ.

Υπενθυμίζουμε ότι
ο 27χρονος είχε διακομιστεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας της κλινικής που αποτελεί επίσημο χορηγό της "Γαλατά", λόγω οξέως ιλίγγου και μουδιάσματος σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματος μετά την ήττα της ομάδας του (78-67) από τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (25/10). Μάλιστα, σε εκείνη την αναμέτρηση είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εμφάνιση με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κινήθηκε γρήγορα στην αγορά και βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ποπς Μενσά - Μπονσού να είναι ο νέος παίκτης του τουρκικού συλλόγου, ενώ μετά και τον τραυματισμό του Μανούτσαρ Μαρκοϊσβίλι δεν είναι απίθανο να έχουμε και άλλη μεταγραφική είδηση από τους πρωταθλητές Τουρκίας. Ηδη έχει ακουστεί το όνομα του αμερικανού φόργουορντ, πρώην παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο Μαλίκ Χέρστον.
Keywords
Τυχαία Θέματα