Π. Βασιλόπουλος: “Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας”

Δηλώσεις για τη σημασία του αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας Carna έκανεο captain της ομάδας Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Το πρωί της Τετάρτης(20/1), στον φιλόξενο χώρο του café “Check In”, o αρχηγός του Κόροιβου μίλησε για την σημασία του αγώνα του Σαββάτου και τον κόσμο που περιμένει να δώσει δυνατά το «παρών» στις εξέδρες του κλειστού , για να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα τόνισε«Ο επερχόμενος αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικός. Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη για το 2016, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο,

που έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος και τον μεταξύ μας πρώτο αγώνα στην Πάτρα.

Για τη δύναμη του κόσμου υπογράμισε τα εξής: "Πιστεύω πως ο κόσμος θα μας στηρίξει, χρειαζόμαστε τη δύναμη της έδρας σε τέτοια παιχνίδια. Όλοι θυμούνται πως κερδίσαμε το ματς με τον Άρη και το πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε ο κόσμος. Περιμένω μια ζεστή ατμόσφαιρα και στο ματς του Σαββάτου»

Εντωμεταξυ αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη απο τους Βασιλόπουλο, Χαριτόπουλο και Χριστοδούλου είχε νωρίτερα επισκεφθεί το 2ο δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας όπου μοίρασαν προσκλήσεις στους μικρούς φίλους της ομάδας, για τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Τέλος,αντιπροσωπεία της ομάδας, με τους Dwayne, Darrel & Hardingεπισκέφτηκε και το 4ο δημοτικό , όπου δημιουργήθηκε ..ένας μικρός πανικός από τους μαθητές για να αποκτήσουν αυτόγραφα από τους αθλητές του Κοροίβου.

Keywords
Τυχαία Θέματα