Οπου υπάρχει καπνός...

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία... θεματάκια "ψιθυρίζονται" εσχάτως πέριξ των γραφείων του ΕΣΑΚΕ και σε σχέση με το πρωτάθλημα της Α1. Τα οποία προς το παρών αποτελούν... καπνό, αλλά όλοι έχουν τεντωμένες τις κεραίες τους μήπως ξεσπάσει σε κάποιο από τα μέτωπα και φωτιά.

Από τα λίγα που "ξεφεύγουν" από διάφορα στόματα, ακούγεται ότι μία ομάδα που προχώρησε πρόσφατα σε μια αλλαγή ξένου... παρέλειψε να προσκομίσει ένα πολύ απαραίτητο χαρτί, που έχει σχέση με την εφορία και μάλλον δεν επρόκειτο για αβλεψία αλλά για αδυναμία.

Ακούγεται επίσης ότι μια άλλη ομάδα που έκανε πρόσφατα αλλαγές ξένων... δεν τις έκανε. Τα παρουσίασε τα παιδιά, τα έχει να προπονούνται, αλλά αν υπήρχε σήμερα αγώνας, δεν θα τα βλέπαμε να παίζουν. Διότι επίσης λείπουν χαρτιά της εταιρίας που να δίνουν δικαίωμα ολοκλήρωσης μεταγραφής.

Το τρίτο μέτωπο μάλλον είναι και το πιο απλό. Κάτι λεφτά έλειπαν από το μετοχικό κεφάλαιο μιας ΚΑΕ και η προθεσμία πίεζε ασφυκτικά χωρίς να έχει γίνει... εισροή. Αυτό όμως το θεωρούσαν ελεγχόμενο και προς λύση.

Σε δουλειά να βρισκόμαστς γενικώς...

Keywords
Τυχαία Θέματα