Αποθέωση Οντομ στη Βιτόρια! (photo gallery)

Ο Λαμάρ Οντομ την Τρίτη (18/2) ανακοινώθηκε από την Λαμποράλ Κούτσα και την Τετάρτη (19/2) βρέθηκε στη Βιτόρια για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα! Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έφτασε στη χώρα των Βάσκων φορώντας ήδη τη φόρμα της νέας του ομάδας κι έτυχε αποθεωτικής υποδοχής, τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στην κεντρική πλατεία της Βιτόρια όπου τον περίμενε πλήθος κόσμου, αλλά και ο Δήμαρχος της πόλης, Χαβιέ Μαρότο!

«Είμαι

πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» είπε ο Οντομ ενώπιον των Βάσκων που τον υποδέχθηκαν στην πλατεία, καθώς η διοίκηση της Λαμποράλ θέλησε να φέρει το νέο σταρ της ομάδας κοντά στον κόσμο. «Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν από εδώ και πέρα», πρόσθεσε ο 34χρονος φόργουορντ, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σέρτζιο Σκαριόλο, αλλά δεν θα αγωνιστεί στο Top-16 απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα θα έχει από τον αγώνα κόντρα στη Μάλαγα, αλλά το Σάββατο (22/2) θα παίξει κόντρα στη Βαγιαδολίδ φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 7, παιχνίδι για το οποίο ήδη υπάρχει sold out!

Keywords
Τυχαία Θέματα