Οι παίκτες της A2 ανέδειξαν τους κορυφαίους!

H κανονική περίοδος του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών ολοκληρώθηκε, με τους συντάκτες του basketblog.gr να απευθύνονται στους παίκτες των ομάδων, ζητώντας τους να ψηφίσουν τις δυο καλύτερες πεντάδες, και τους αντίστοιχους προπονητές, χωρίς την επέμβαση των προπονητών τους, αλλά και χωρίς να μπορούν να ψηφίσουν συμπαίκτες τους.

Δείτε αναλυτικά τι επέλεξαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές των γηπέδων:

Α' ΠΕΝΤΑΔΑ

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (1,93 - 30 ετών, ΓΣ Κύμης) - Ο Σέρβος γκαρντ της Κύμης αποτέλεσε

ένας από τους βασικότερους πυλώνες της ομάδας του Βασίλη Μπρατσιάκου, καταφέροντας να ανέβει με την ομάδα της Εύβοιας δυο κατηγορίες, και από την Β' Εθνική να βρίσκεται πλέον στην Α1. Ο Μιλόσεβιτς αν και έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού, είχε 14,3 πόντους και 4,7 ασίστ κατά μέσο όρο, και σε ένα πρωτάθλημα με εξαιρετικά πόιντ γκαρντ, ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως ο καλύτερος.

2.Άγγελος Τσάμης (1,92 - 35 ετών, Προμηθέας Πατρών) - Μετά από μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες στην Α1 και στον εξωτερικό (Λιμόζ) ο Αχαιός γκαρντ αποφάσισε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Α2, και μετά από 10 χρόνια και την Ολυμπιάδα Πατρών να αγωνιστεί στον Προμηθέα, με τον οποίο διεκδικεί την άνοδο του στην Α1, στα πλέι οφ που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Τσάμης με την εμπειρία του βοήθησε το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά να κάνει εξαιρετική πορεία στην πρώτη του χρονιά στην Α2 Ανδρών, με τον ίδιο να έχει 12,3 πόντους και 5,9 ασίστ ανά παιχνίδι, και να μην έχει απουσιάσει ούτε από ένα παιχνίδι της ομάδας του.

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (1,98 - 35 ετών, Φάρος Κερατσινίου) - Σχεδόν καθολική η αποδοχή του ανθρώπου που έχει βάλει την λέξη άνοδος ως κυριότερο συνοδευτικό της καριέρας του. Ο Καράμπουλας ευελπιστεί πως με τον νεοφώτιστο Φάρο Κερατσινίου θα πετύχει την πέμπτη διαδοχική του άνοδο στην Α1 Ανδρών, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Ανδρέα Πολέμη με 13,1 πόντους ανά παιχνίδια, και όλα αυτά σε ένα ρόστερ το οποίο αποτελείται από παίκτες μεγάλης ποιότητας και κλάσης.

4.Ανδρέας Κανονίδης (1,98 - 24 ετών, Δόξα Λευκάδας) - Αν κάποιο μέλος της πρώτης πεντάδας θα πρέπει να δίνει ελπίδα για το μέλλον, αυτός είναι ο Κανονίδης, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην Δόξα έβγαλε μάτια, κάνοντας τρομερά πράγματα μέσα στο παρκέ, και δείχνοντας ότι στα 24 του χρόνια, το μέλλον του ανήκει. Ο γεννημένος στο Μαρούσι small forward μετά από αρκετά χρόνια στην Α1 πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των «νησιωτών» και σίγουρα δεν θα το μετάνιωσε. Ο γεμάτος ενέργεια Κανονίδης, βρέθηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας του να συγκατοικεί με τον πολύπειρο Σάκη Καρύδα, ενώ πλησίασε και το συνολικό double double, έχοντας 14,1 πόντους και 9,4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

5.Σταύρος Τουντζιαράκης (2,10 - 29 ετών, ΓΣ Κύμης) - Λένε ότι μια ομάδα για να καταφέρει τους μεγάλους στόχους που θέτει, θα πρέπει να έχει κορυφαίο παίκτη στην θέση του πλέι μέικερ και στην θέση του σέντερ. Αυτό ακριβώς διέθετε η Κύμη, η οποία εκτός από τον Μιλόσεβιτς στην κορυφαία πεντάδα, παρουσιάσει και τον Τουτζιαράκη, ο οποίος έτυχε καθολικής αποδοχής από τους συναδέλφους του, δείχνοντας πως η «μάχη» που έδωσε το περασμένο καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Θεοδώρου για να τον υπογράψει, έπιασε τόπο. Ο σέντερ από την Φλώρινα, μετά την περίοδο 2011-12 και την παρουσία του στην Α2 με τον ΟΦΗ, αναζήτησε την τύχη του το εξωτερικό, αγωνιζόμενος σε Σουηδία και Ουγγαρία, και φέτος ήταν ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών με 14,5 πόντους αλλά και 8,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Προπονητής της χρονιάς (Ντίνος Καλαμπάκος - Παγκράτι) - Στην κορυφαία στιγμή της προπονητικής του καριέρας έφτασε ο Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος έτυχε ευρείας αποδοχής για την τρομερή δουλειά που έκανε την φετινή σεζόν με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε, στον τρίτο του χρόνο στον πάγκο της. Ο 52χρονος τεχνικός, έχοντας πάντα στον πλευρό του τον Κώστα Κατωπόδη, μπορεί να αισθάνεται ότι κέρδισε ένα πρωτάθλημα, παίρνοντας μια σειρά από νεαρούς παίκτες τον περασμένο Σεπτέμβριο (και δυο έμπειρους), και καταφέροντας παρά το αρχικό 1-6 στο ξεκίνημα να φέρει τους «ροσονέρι» στα πλέι οφ ανόδου, παίζοντας κατά τεκμήριο το καλύτερο μπάσκετ στην κατηγορία, και κάνοντας ρεκόρ συλλόγου με τις 8 εκτός έδρας νίκες. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία του Έλληνα τεχνικού, που φέρνει το δικό του στυλ παιχνιδιού στα μπασκετικά δρώμενα, παίζει και ο πολύπειρος γυμναστής, Νίκος Σισμανίδης.

Β' ΠΕΝΤΑΔΑ

1.Νίκος Λιακόπουλος (1,88 - 33 ετών, Φάρος Κερατσινίου) - Αν ο Φάρος είχε καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο σίγουρα ο Λιακόπουλος θα ήταν ο κορυφαίος γκαρντ της κατηγορίας, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν, έχοντας να κουμαντάρει μια σειρά από ποιοτικούς παίκτες. Ο Λιακόπουλος μετά από τέσσερα εξαιρετικά χρόνια στην Α1 όπου κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του, αποδέχθηκε την εξαιρετική πρόταση του Βαγγέλη Τσάπα, ερχόμενος στον νεοφώτιστο Φάρο, με τον οποίο έφτασε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει προκριθεί στον τελικό των πλέι οφς, περιμένοντας το νικητή της αναμέτρησης Εθνικός - Προμηθέας. Ο βραχύσωμος γκαρντ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος είχε 13,2 πόντους και 4,8 ασίστ ανά παιχνίδι.

2.Κώστας Τότσιος (1,91 - 38 ετών, Εθνικός Πειραιά) - Ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με 9 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας σε αυτή, αποφάσισε το περσινό καλοκαίρι να δοκιμάσει για πρώτη φορά να απομακρυνθεί από την Βόρεια Ελλάδα, αποδεχόμενος την πρόκληση του Βασίλη Δέρβου και του Εθνικού. Ο πολύπειρος γκαρντ, θέλει να πετύχει ακόμα μια άνοδο, μετά την περσινή με την Καβάλα, και στην κανονική περίοδο είχε 13,5 πόντους ανά παιχνίδι με 62,3% στα δίποντα.

3.Αλέξης Κυρίτσης (1,98 - 34 ετών - Δούκας) - Όταν τον περασμένη Δεκέμβρη ο πολύπειρος Αλέξης Κυρίτσης αποφάσισε να αποδεχθεί την εξαιρετική πρόταση του Δούκα, ήταν βέβαιο ότι θα του άλλαζε την ιστορία, καταφέροντας να προσθέσει την ικανότητα του στο σκοράρισμα, γεγονός που αποτέλεσε καθοριστικό ρόλο για ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι στα πρώτα τρία παιχνίδια του είχε 75 πόντους (25 ανά μέσο όρο), για να καταλήξει με 18,6 πόντους και 4 πόντους ανά παιχνίδι, έχοντας σχεδόν 50 % εντός παιδιάς.

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (2,00 - 33 ετών, Εθνικός Πειραιά) - Ο δεύτερος παίκτης των «μπλε» του Πειραιά που συναντάμε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα, με τον πολύπειρο φόργουορντ να αποτελεί τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας, και να θέλει να πετύχει την τρίτη άνοδο του στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο «Γκίζο» έχει πραγματοποιήσει μια ακόμα εξαιρετική σεζόν, έχοντας 13,6 πόντους και 6,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, διδάσκοντας στους νεότερους πως να αγωνίζονται στο λόου πόστ.

5.Αποστολής Κουτρούλιας (2,06 - 40 ετών, Παγκράτι) - Από την στιγμή που ο πρώτος σκόρερ της Α2 βρίσκεται στην πεντάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δεύτερος, αλλά και ο πρώτος σε ριμπάουντ στην ιστορία της. Ο «αιώνιος» έφηβος του Ελληνικού μπάσκετ, Τόλης Κουτρούλιας, περνάει δεύτερη νιότη στην πέμπτη του σεζόν στο Παγκράτι, πραγματοποιώντας τρομερή σεζόν, και διδάσκοντας πως παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ. Ο Κουτρούλιας, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Γιάννη Κυριακόπουλο, πήραν από το χέρι το νεανικό σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου, κάνοντας όλη την μπασκετική Ελλάδα να μιλάει για αυτό. Ο ίδιος ολοκλήρωσε την χρονιά ως τρίτος σκόρερ της Α2, έχοντας 16 πόντους και 8,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ είναι και ο πρώτος παίκτης που έσπασε τόσες φορές το φράγμα του tendex.

Προπονητής (Βασίλης Μπρατσιάκος - ΓΣ Κύμης) - Ο Ντίνος Καλαμπάκος με τα επιτεύγματα του κατάφερε να του «κλέψει» την θέση στην κορυφαία πεντάδα, με τον ίδιο να βρίσκεται στην δεύτερη, έχοντας πετύχει την πέμπτη διαδοχική άνοδο της καριέρας του, και την τέταρτη με την Κύμη, την οποία πήρε από την πρώτη τοπική κατηγορία, και μέσα από ένα σκληρό πρωτάθλημα, την έφερε στην Basket League, και πλέον είναι έτοιμος, όπως και ο ίδιος δηλώνει, να ράψει τα κουστούμια για την πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1!

Αναλυτικά τι ψήφισαν οι παίκτες των ομάδων:

ΓΣ Κύμης

Α' Πεντάδα

1.Γιάννης Γκαγκαλούδης (Λιβαδειά)

2.Κώστας Τότσιος (Εθνικός)

3.Βαγγέλης Καράμπουλος (Φάρος)

4.Ανδρέας Κανονίδης (Δόξα Λευκάδας)

5.Αποστόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

Β' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Δημήτρης Χείλαρης (Ηρακλής)

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (Εθνικός)

5.Στέφαν Τζόρτζεβιτς (Δούκας)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι)

Φάρος Κερατσινίου

Α' Πεντάδα

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

2.Κώστας Τότσιος (Εθνικός)

3.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

4.Ανδρέας Κανονίδης (Δόξα Λευκάδας)

5.Σταύρος Τουντζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Φώτης Βασιλόπουλος (Εθνικός)

2.Αλέξης Κυρίτσης (Δούκας)

3.Δάνης Ελευθεριάδης (Μαχητές)

4.Τόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

5.Στέφαν Τζόρτζεβιτς (Δούκας)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι) - Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης)

Εθνικός Πειραιώς

Α' Πεντάδα

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος)

4.Αποστόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Αλέξης Κυρίτσης (Δούκας)

3.Δημήτρης Χείλαρης (Ηρακλής)

4.Αλέξανδρος Σιγκούνας (ΓΣ Κύμης)

5.Στέφαν Τζόρτζεβιτς (Δούκας)

Προπονητής: Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης) - Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι)

Προμηθέας Πατρών

Α' Πεντάδα

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

2.Κώστας Τότσιος (Εθνικός)

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος)

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (Εθνικός)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Μανόλης Παπαμακάριος (Φάρος)

3.Αλέξης Κυρίτσης (Δούκας)

4.Ανδρέας Κανονίδης (Δόξα Λευκάδας)

5.Αποστόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

Προπονητής: Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης) - Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι)

Παγκράτι

Α' Πεντάδα

1.Φώτης Βασιλόπουλος (Εθνικός)

2.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος)

4.Ανδρέας Κανονίδης (Δόξα Λευκάδας)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης

Β' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Γιάννης Δημάκος (Ψυχικό)

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (Εθνικός)

5.Χρήστος Πετροδημόπουλος (Φάρος)

Προπονητής: Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης) - Νίκος Καραγιάννης (Περιστέρι)

Δόξα Λευκάδας

Α' Πεντάδα

1.Βαγγέλης Τζόλος (Εθνικός)

2.Κώστας Τότσιος (Εθνικός)

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος)

4.Πέτρος Νοέας (Προμηθέας)

5.Σιγκούρντουρ Θορστέινσον (Μαχητές)

Β' Πεντάδα

1.Γιάννης Κυριακόπουλος (Παγκράτι)

2.Αλέξης Κυρίτσης (Δούκας)

3.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

4.Τόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

5.Στέφαν Τζόρτζεβιτς (Δούκας)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι) - Σάββας Συμεωνίδης (Δούκας)

Δούκας

Α' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος)

4.Αλέξανδρος Σιγκούνας (ΓΣ Κύμης)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

2.Κώστας Τότσιος (Εθνικός)

3.Σπύρος Μαγκουνής (Εθνικός)

4.Ανδρέας Κανονίδης (Δόξα Λευκάδας)

5.Αποστόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι) - Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης)

Ψυχικό

Α' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος)

4.Ανδρέας Κανονίδης (Δόξα Λευκάδας)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

2.Σπύρος Μοτσενίγος (Παγκράτι)

3.Αλέξης Κυρίτσης (Δούκας)

4.Ρόμπερτ Γκίλχριστ (Περιστέρι)

5.Αποστόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι) - Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης)

Ηρακλής

Α' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Κώστας Τότσιος (Ηρακλής)

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος)

4.Ανδρέας Κανονίδης (Δόξα Λευκάδας)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Γιάννης Γκαγκαλούδης (Λιβαδειά)

2.Γιάννης Δημάκος (Ψυχικό)

3.Νίκος Πέττας (Προμηθέας)

4.Γιάννης Σαχπατζίδης (Παγκράτι)

5.Ρόμπερτ Γκίλχριστ (Περιστέρι)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι) - Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης)

Λιβαδειά

Α' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος)

4.Αλέξανρος Σιγκούνας (ΓΣ Κύμης)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

2.Αλέξης Κυρίτσης (Δούκας)

3.Νίκος Πέττας (Προμηθέας)

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (Εθνικός)

5.Αποστόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι) - Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης)

Μαχητές Δόξας Πεύκων

Α' Πεντάδα

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

2.Κώστας Τότσιος (Εθνικός)

3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος)

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (Εθνικός)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Φώτης Βασιλόπουλος (Εθνικός)

3.Βαίντας Καρινιάουσκας (ΓΣ Κύμης)

4.Αλέξανρος Σιγκούνας (ΓΣ Κύμης)

5.Αποστόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι)

Πανερυθραϊκός

Α' Πεντάδα

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Αλέξης Κυρίτσης (Δούκας)

4.Αποστόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Γιάννης Γκαγκαλούδης (Λιβαδειά)

2.Κώστας Τότσιος (Εθνικός)

3.Σπύρος Μοτσενίγος (Παγκράτι)

4.Ανδρόνικος Γκιζογιάννης (Εθνικός)

5.Ρόμπερτ Γκίλχριστ (Περιστέρι)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι) - Λευτέρης Χατζηκυριακίδης (Μαχητές)

Περιστέρι

Α' Πεντάδα

1.Φώτης Βασιλόπουλος (Εθνικός)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Σπύρος Μοτσενίγος (Παγκράτι)

4.Αλέξανδρος Σιγκούνας (ΓΣ Κύμης)

5.Αποστόλης Κουτρούλιας (Παγκράτι)

Β' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Κώστας Τότσιος (Εθνικός)

3.Αλέξης Κυρίτσης (Δούκας)

4.Δημήτρης Χείλαρης (Ηρακλής)

5.Σταύρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι) - Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης)

Πευκοχώρι

Α' Πεντάδα

1.Ιγκόρ Μιλόσεβιτς (ΓΣ Κύμης)

2.Κώστας Τότσιος (Εθνικός)

3.Διονύσης Σκουλίδας (Περιστέρι)

4.Αλέξανδρος Σιγκούνας (ΓΣ Κύμης)

5.Στέφαν Τζόρτζεβιτς (Δούκας)

Β' Πεντάδα

1.Γιάννης Κυριακόπουλος (Παγκράτι)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Στάθης Παπαδιονυσίου (Παγκράτι)

4.Δημήτρης Χείλαρης (Ηρακλής)

5.Στάυρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Προπονητής: Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι) - Σάββας Συμεωνίδης (Δούκας)

Φίλιππος Βέροιας

Α' Πεντάδα

1.Νίκος Λιακόπουλος (Φάρος)

2.Βαίντας Καρινιάουσκας (ΓΣ Κύμης)

3.Δημήτρης Χείλαρης (Ηρακλής)

4.Ανδρέας Κανονίδης (Δόξα Λευκάδας)

5.Στάυρος Τουτζιαράκης (ΓΣ Κύμης)

Β' Πεντάδα

1.Ευθύμης Κοθράς (Ηρακλής)

2.Άγγελος Τσάμης (Προμηθέας)

3.Νίκος Πέττας (Προμηθέας)

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (Εθνικός)

5.Γιάννης Σαχπατζίδης (Παγκράτι)

Προπονητής: Βασίλης Μπρατσιάκος (ΓΣ Κύμης) - Ντίνος Καλαμπάκος (Παγκράτι)

Keywords
Τυχαία Θέματα