Ισπανία: Ξύπνησε η Ρεάλ στο τέλος

Η Ρεάλ Μαδρίτης διπλασίασε τις νίκες της απάνεναντι στην Βαλένθια για τα ημιτελικά της ACB μετά την εντός έδρας νίκη της με 97-88 και τώρα χρειάζεται μία νίκη στην έδρα των «νυχτερίδων» για να προκριθεί στον τελικό.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να προηγείται με 41-39 χάρη στο καλό πρώτο δεκάλεπτο όπου δέχθηκε μόλις 10 πόντους. Στο δεύτερο μέρος η Βαλένθια ήταν εξαιρετική και στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου προηγήθηκε με 63-64 και φάνηκε ότι μπορεί να κάνει το πολυπόθητο break. Όμως στην τελευταία περίοδο

εμφανίστηκε μία άλλη Ρεάλ και αφού σκόραρε 35 πόντους πήρε την νίκη με 97-88 χάρη στην εξαιρετική της επίδοση στην επίθεση.

Πρωταγωνιστές τω νικητών ήταν ο Γιούλ με 19 πόντους (5/9 τριπ.) και 3 ασίστ, ο Αγιόν με 15 πόντους (7/7 διπ.), 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Κάρολ με 14 (5/5 βολές) και 3 ασίστ. Από την πλευρά της Βαλένθια η οποία μπορούσε σήμερα να πάρει το ματς ξεχώρισαν ο Ντούμπλιεβιτς με 19 πόντους (6/10 διπ.) και 8 ριμπάουντ και ο Ντιο με 13 πόντους (3/6 τριπ.) και 6 ασίστ.

Το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα δειξαχθεί στην έδρα της Βαλένθια την Κυριακή το βράδυ και εκεί είτε οι «νυχτερίδες» θα δώσουν παράταση στη σειρά είτε η Ρεάλ θα «σκουπίσει» την αντίπαλο της και θα προκριθεί στον τελικό της ACB.

Keywords
Τυχαία Θέματα