Οι «μάχες» με φόντο το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας (pic)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η φάση του Top 8 της Ευρωλίγκας, καθώς αν και σήμερα (07/04) ολοκληρώθηκε το πρώτο μόλις "πιάτο" της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας, τα ζευγάρια των πλέι οφ έχουν γίνει ήδη γνωστά.

Από αυτά, λοιπόν, ξεχωρίζει το ζευγάρι Λαμποράλ Κούτσα-Παναθηναϊκός, μιας και οι "πράσινοι" αποτελούν τον μοναδικό εκπρόσωπο του ελληνικού μπάσκετ. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς

θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Γιάννη Μπουρούση και την παρέα του, με στόχο την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου.

Έντονο, επίσης, ενδιαφέρον προκαλεί το ζευγάρι Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο φέρνει αναμνήσεις από την περσινή σεζόν, οπότε οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια, συγκαταλέγεται το Λοκομοτίβ Κουμπάν-Μπαρτσελόνα, όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τους Στράτο Περπέρογλου, Αλέξανδρο Βεζένκοφ και τους λοιπούς "Μπλαουγκράνα", καθώς και το ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ερυθρός Αστέρας, με τους "ερυθρόλευκους" να κυνηγούν ένα θαύμα κόντρα στο συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη. Άλλωστε, η παρουσία τους και μόνο στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας αποτελεί από μόνη της έκπληξη.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας: Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας Λαμποράλ Κούτσα - Παναθηναϊκός
Keywords
Τυχαία Θέματα