Οι κορυφαίοι της 23ης αγωνιστικής

Με νίκες συνέχισαν οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην κατηγορία στην 23η αγωνιστική της Α2, ενώ ο Αρκαδικός ήταν από τους μεγάλους χαμένους μετά την ήττα του από τον Χολαργό με 79-78. Οι κορυφαίοι της ημέρας:

1. Άντι Μάτζουρτσακ: Μεγάλη ανάσα πήρε η Καβάλα με τη νίκη επί του Ηρακλείου, με τον Πολωνό πλέι μέικερ να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του τη φετινή σεζόν. Με 18 πόντους (8/9 β., 2/3 διπ., 2/3 τριπ.), 8 ασ., 4 ριμπ. και 3 κλ. ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ένωσης.

2. Φάνης Κουμπούρας: Ακόμη

ένα εξαιρετικό ματς από τον έμπειρο γκαρντ του Αίολου Αστακού. Στην επικράτηση επί του Εθνικού είχε 17 π. (4/4 β., 5/9 διπ., 1/4 τριπ.), 6 ασ., 2 ριμπ. και 1 κλ. και η συμβολή του στην κατά τα φαινόμενα είσοδο του Αίολου στα πλέι οφ είναι μεγάλη.

3. Γιάννης Δημάκος: Αποτελεί έναν από τους σταθερότερους σε απόδοση παίκτες του Φάρου και σίγουρα από τους κορυφαίους της Α2. Κόντρα στον Δούκα ξεδίπλωσε και πάλι τις επιθετικές του αρετές και πρόσθεσε ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του. Ο 27χρονος γκαρντ τελείωσε το ματς με 22 π. (6/6 β., 2/4 διπ., 4/9 τριπ.), 8 ριμπ., 3 ασ., 1 κλ.

4. Νίκος Αγγελόπουλος: Ο Χολαργός δεν ήταν καλός στο ματς με τον Αρκαδικό, όμως η εμπειρία και η ποιότητα του 33χρονου φόργουορντ τον βοήθησε να πάρει μια οριακή αλλά πολύτιμη νίκη. Απολογισμός: 17 π. (1/3 β., 5/7 διπ., 2/7 τριπ.), 7 ριμπ., 1 ασ., 1 κλ., 1 κοψ.

5. Νίκος Παπανικολάου: Αν και έπαιξε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο φόργουορντ του Ψυχικού ήταν... όλα τα λεφτά στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ. Με... κρύο αίμα στα τελευταία δεύτερα "καθάρισε" το παιχνίδι με τρίποντο, βάζοντας έτσι το... κερασάκι σε μια ακόμη καλή εμφάνιση. Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ πέτυχε 23 π. (2/2 β., 6/9 διπ., 3/8 τριπ.), 5 ριμπ., 1 ασ., 2 κλ.

Προπονητής της αγωνιστικής - Σάββας Συμεωνίδης

Επί των ημερών του ο Φάρος Κερατσινίου έχει γίνει... πυραυλοκίνητος και βαδίζει από νίκη σε νίκη. Κόντρα στον Δούκα, την προηγούμενη ομάδα του, ο ικανότατος κόουτς ο οποίος διανύει την πρώτη του χρονιά στην Α2, σημείωσε ακόμη μια σπουδαία επιτυχία. Αυτή ήταν η ένατη σερί νίκη των Πειραιωτών, που με την καθοδήγηση του Συμεωνίδη όχι μόνο διεκδικούν την τρίτη θέση στα πλέι όφ, αλλά δείχνουν ικανοί ακόμη και για την άνοδο. Εκτός από τις νίκες, ο Φάρος αποδίδει και όμορφο μπάσκετ με πλούσιο θέαμα, κάτι που επίσης πιστώνεται στον προπονητή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα