Διαμαντάκος: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες"

Στον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε ο Αρκαδικός από τον Χολαργό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Διαμαντάκος με τον ίδιο να συγχαίρει τους παίκτες του για την εμφάνιση τους.

Ο Αρκαδικός δεν τα κατάφερε στον χτεσινό αγώνα με τον Χολαργό και ηττήθηκε με 79-78 για την 23η αγωνιστική της Α2 και πλέον η ομάδα της Τρίπολης έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής και στα επόμενα παιχνίδια θέλει θετικά αποτελέσματα για να έχει πλεονεκτική θέση στα play

out. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Διαμαντάκος στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και την εμφάνιση του Αρκαδικού: «Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι στον πόντο. Αρκετοί ίσως να μην πίστευαν ότι μπορούμε να χτυπήσουμε αυτόν τον αγώνα, τα παιδιά όμως το είχαν πιστέψει. Για άλλο ένα παιχνίδι είναι κρίμα το γεγονός πως χάσαμε ξανά στις λεπτομέρειες. Αυτό έχει εξήγηση ωστόσο είναι κάτι που θα μελετήσουμε τις επόμενες ημέρες. Η εμφάνιση παρά την ήττα θα κάνει όλους τους παίχτες πιο δυνατούς για την συνέχεια που ακολουθεί. Πλέον στους δύο επόμενους αγώνες παίζονται οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς».

Για τον χαρακτήρα που έβγαλε ο Αρκαδικός στον αγώνα και αν αυτό μπορεί να βοηθήσει στην συνέχεια: «Αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εμείς έχουμε μείνει μέχρι στιγμής στις καλές εμφανίσεις. Ξέραμε εξ’ αρχής ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο να έχουμε κάνει υπερβάσεις αλλά χρειαζόμαστε αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα