Οι ευχές του «Βασιλιά» και των Καβαλίερς στον Σμιθ (pics)

Ο Τζέι Αρ Σμιθ σήμερα έχει τα γενέθλια του και γίνεται 31 ετών και φυσικά ο κολλητός του Λεμπρόν Τζέιμς με τον οποίο έγραψαν ιστορία φέτος με την κατάκτηση του δαχτυλιδιού στους τελικούς του NBA, δεν τον ξέχασε και του ευχήθηκε μέσα από το instagram χρόνια πολλά. Επίσης και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους οποίους πλέον δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις του ευχήθηκαν και αυτοί μέσα από το ίδιο μέσο.

Να θυμίσουμε ότι ακόμα ο Σμιθ

είναι ελεύθερος γιατί δεν τα έχει βρει με τους Καβς στις λεπτομέρειες του συμβολαίου και μάλιστα αυτές τις μέρες οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει. Σήμερα ο Λεμπρόν ανέβασε τη φωτογραφία που είναι μαζί με τον Τζέι Αρ Σμιθ στα πανηγύρια της κατάκτησης του τίτλου και μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια Πολλά στον αδελφό μου. Δεν περνάει μέρα που να μην σε σκέφτομαι μικρέ! Είμαι περήφανος για τον άντρα που έχεις γίνει μέσα στα χρόνια. Από την πρώτη ημέρα όταν ήρθες στο Άκρονκ και ήμασταν μαζί στο ΗΣ για να δουλέψεις μαζί μου, πάντα πίστευα σε εσένα. Ίσως περισσότερο από όσο πίστευες εσύ σε εσένα κατά καιρούς και ποτέ δεν το αμφισβήτησα, γιατί ήξερα τι είσαι ικανός να κάνεις. Πιστός, στοργικός, παρεξηγημένος, παθιασμένος, άξιος εμπιστοσύνης... Αλλά το κυριότερο αληθινός. Απόλαυσε την ημέρα σου και να ξέρεις ότι ανυπομονώ να επιστρέψω για να δουλέψω μαζί σου στο γήπεδο. Πάμε».

Δείτε τις φωτογραφίες των Καβς και του «Βασιλιά»:

Happy Birthday to the one and only @TeamSwish! Flip through his best shots on Cavs.com. #AllForOne

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cleveland Cavaliers (@cavs) στις Σεπ 9, 2016, 5:29πμ PDT

Happy Bday to my brother @teamswish!! Not a day goes by and I don't think of you kid! Proud of the man you've become over the years. Since day 1 when you were coming to Akron when u were still in HS to work with me I've always believed in you. Quite frankly more than u believed in yourself at times and I've never wavered cause i knew what you were all about. Loyal, caring, driven, misunderstood, passionate, trustworthy, etc etc etc. Most importantly TRUE!! Enjoy your day to the fullest and know i can't wait to get back to work on that court with u as my wing backcourt mate!! Let's go. #Automatic #Worrkkkk #Swisher #RocketLauncher #Champion

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης LeBron James (@kingjames) στις Σεπ 9, 2016, 2:41μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα