Οι αναπληρωματικοί του All Star Game

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/1) τους αναπληρωματικούς του επερχόμενου (σ.σ.: 16/2) All Star Game της Νέας Ορλεάνης, από τους οποίους ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ντιρκ Νοβίτσκι και Κρις Μπος, σε Δύση και Ανατολή αντίστοιχα, αλλά και τριών "ρούκι" της γιορτής του ΝΒΑ, στην δεύτερη ομάδα. Στην Δυτική Περιφέρεια, οι 7 παίκτες που επιλέχθηκαν,

είναι, εκτός του Γερμανού σταρ των Μαβς (του οποίου θα είναι η 12η συμμετοχή), είναι οι ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Πόρτλαντ-3η επιλογή), Ντέιμιεν Λίλαρντ (Πόρτλαντ-1η παρουσία), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον-2η συμμετοχή), Ντουάιτ Χάουαντ (Χιούστον-8η παρουσία), Τόνι Πάρκερ (Σαν Αντόνιο-6η επιλογή) και Κρις Πολ (Κλίπερς-7η-συμμετοχή). Αν και ο τελευταίος είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί βασικός, στην περίπτωση που αντικαταστήσει τον τραυματία Κόμπι Μπράιαντ στην πρώτη 5αδα. Στην Ανατολική ομάδα συμπεριλήφθηκαν, εκτός του Μπος (Χιτ-9η επιλογή σε 11 σεζόν), οι Τζο Τζόνσον (Μπρούκλιν-7η παρουσία), Ρόι Χίμπερτ (Ιντιάνα-2η επιλογή), Τζοακίμ Νοά (Σικάγο-2η συμμετοχή), αλλά και οι πρωτοεμφανιζόμενοι ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (Τορόντο), Τζον Ουόλ (Ουάσινγκτον) και Πολ Μίλσαπ (Ατλάντα), με τον τελευταίο να επιβεβαιώνει την φετινή All Star χρονιά του! Αλλά και τον Χάουαρντ να επιλέγεται στην Δυτική ομάδα, καθώς πρόσφατα ζήτησε την... "σωτηρία των σέντερ" με ένα ευφάνταστο βίντεο!

Οι «ρεζέρβες» του All Star Game επιλέχθηκαν από τους 30 προπονητές της Λίγκας, που ψήφισαν από 7 παίκτες στις Περιφέρειές τους, εκτός φυσικά από αθλητές της ομάδας τους. Προπονητές σε Ανατολή και Δύση είναι αντίστοιχα οι Φρανκ Βόγκελ (Ιντιάνα) και Σκοτ Μπρουκς (Οκλαχόμα Σίτι), ενώ θυμίζουμε πως βασικοί είναι οι Ίρβινγκ (Κλίβελαντ), Ουέιντ, Τζέιμς (Μαϊάμι), Άντονι (Νέα Υόρκη ) και Πολ Τζορτζ (Ιντιάνα) στην Ανατολή και οι Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ), Μπράιαντ (Λέικερς), Ντουράντ (Οκλαχόμα Σίτι), Γκρίφιν (Κλίπερς) και Λαβ (Μινεσότα) στην Δύση. Σε περίπτωση απουσίας λόγω τραυματισμού, ο κομισάριος Ντέιβιντ Στερν επιλέγει τον αντικαταστάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα