Ο Παπαθεοδώρου χαστούκισε τον Κόνιαρη!

Η Εθνική Εφήβων πήρε τη δραματική νίκη απέναντι στην Ισπανία, στην πρεμιέρα της β' φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ωστόσο την παράσταση έκλεψε (αρνητικά) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου! Ο λόγος; Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, όπως έχει «συλληφθεί» και από το βίντεο, χαστούκισε τον Αντώνη Κόνιαρη!

Συγκεκριμένα, ο Παπαθεοδώρου, 22’’ πριν το τέλος της δεύτερης παράτασης, με το σκορ να είναι 87-82 υπέρ της Ελλάδας και τους Ισπανούς να έχουν κερδίσει τρεις βολές, όντας σε έξαλλη κατάσταση, φαίνεται να βγάζει τη διαπίστευσή

του, την οποία πέταξε στο μέρος του Κόνιαρη, ενώ δεν έμεινε εκεί, καθώς πλησίασε και χαστούκισε τον 17χρονο γκαρντ του Παναθηναϊκού!

Αναμφίβολα ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο είναι καταδικαστέο σε κάθε περίπτωση…

Για όποιον θέλει να βγάλει συμπεράσματα, δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Από εκεί και πέρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε για τη νίκη επί των Ισπανών: «Ήταν μια τεράστια νίκη με τον τρόπο που επετεύχθη. Είχαμε μεγάλη νευρικότητα κι αυτό φάνηκε στα χαμένα λέι απ και τις χαμένες βολές. Τα παιδιά ήθελα πάρα πολύ να κερδίσουν αυτό το ματς, αλλά αυτό τους έκανε να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πάντως τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί έδειξαν χαρακτήρα σε έναν ακόμη αγώνα. Όπως στο ματς με την Τουρκία που επιστρέψαμε από το -16, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι παρότι ήμασταν στο -11 στην τέταρτη περίοδο και στο τέλος με πολύ περιπετειώδη τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί όλοι κατέβαλαν υπερπροσπάθεια και να κοιτάξουμε τον αγώνα με τη Σερβία, που θα είναι δύσκολος».

Keywords
Τυχαία Θέματα