Μεγάλος παίκτης και στο… μπουζούκι ο Πρίντεζης! (vids)

Ο Γιώργος Πρίντεζης άλλοτε… σολάρει στο παρκέ με Ολυμπιακό και Εθνική, βοηθώντας την ομάδα του και άλλοτε… σολάρει για να διασκεδάσει τους συμπαίκτες του εκτός παρκέ!

Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται στο Καρπενήσι, ωστόσο υπάρχουν και ευχάριστα διαλείμματα, όπως αυτό σε τοπική ταβέρνα, στην οποία σύσσωμη η αποστολή της «γαλανόλευκης» βρέθηκε για να χαλαρώσει στο περιθώριο του ιδιαίτερα επίπονου προγράμματος που έχει συνθέσει ο Φώτης Κατσικάρης και οι συνεργάτες του.

Σε αυτή

την έξοδο λοιπόν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, ο Πρίντεζης ανέλαβε να εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη, παίρνοντας στα χέρια του το μπουζούκι, αποδεικνύοντας τις ικανότητές του και σε αυτόν τον τομέα. Ως Συριανός, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού επέλεξε να παίξει στο ρυθμό της «Φραγκοσυριανής», με τους συμπαίκτες του να τον υποστηρίζουν στα… φωνητικά και όλοι μαζί να δείχνουν περίτρανα το οικογενειακό κλίμα στις τάξεις ομάδας!

Και για όποιον θεωρεί πως υπερβάλλουμε, ορίστε και το… επίμαχο βίντεο, ενώ ακολουθεί άλλο ένα βίντεο που δείχνει την «εισβολή» θαυμαστών της επίσημης αγαπημένης στην προπόνηση, όπου πήραν ως «λάφυρα» φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (θλάση στους κοιλιακούς) είναι ο μοναδικός που απουσιάζει. Την Κυριακή (27/7) οι Έλληνες διεθνείς είχαν στο πρόγραμμα προπόνηση μπάσκετ, πρωί και απόγευμα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει και τη Δευτέρα (28/7) στο Καρπενήσι, ενώ την Τρίτη (29/7) η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά την πρωινή προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα