Ο Ίρβινγκ το ξανάκανε! (vid)

Με Ίρβινγκ 7ου τελικού, οι Καβαλίερς πήραν και τον 8ο!

Ντέρμπι αντάξιο των δύο ομάδων έγινε στο Κλίβελαντ με τους Καβαλίερς να κερδίζουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 109-108 .Ο Καϊρι Ίρβινγκ θυμήθηκε την «εκτέλεση» του έβδομου τελικού και στα 3,4’’ πριν το τέλος έδωσε την νίκη στην ομάδα του με σουτ εκτός ισορροπίας. Στην τελευταία επίθεση ο Ντουράντ παραπάτησε και οι Καβς πήραν την πολύ μεγάλη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα καθόλη την διάρκεια του αγώνα με τους πρωταθλητές να κυνηγούν το σκορ.Το ημίχρονο τελείωσε 55-52 υπέρ των «Πολεμιστών»,ωστόσο

οι «Ιππότες» δεν παράτησαν το ματς και έκαναν την μεγάλη ανατροπή.Στην τέταρτη περίοδο βρέθηκαν να χάνουν και με 14 πόντους (94-80) όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Νταμπλ νταμπλ για τον Λεμπρόν Τζέιμς με 31 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ ο Ίρβινγκ τελείωσε με 25 πόντους,10 ασίστ,7 κλεψίματα και 6 ριμπάπουντ!Για τους ηττημένους Ουόριορς ο Κέβιν Ντουράντ πέτυχε επίσης νταμπλ νταμπλ με 36 πόντους και 15 ριμπάουντ,όντας μοιραίος στο τέλος,ο Κλέι Τόμπσον είχε 24 πόντους ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Στέφεν Κάρι με 15 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Το νικητήριο καλάθι του Ίρβινγκ:

Kyrie's #NBAXmas game winner!#DefendTheLand pic.twitter.com/QtJ2OTcOxX

NBA (@NBA) 25 Δεκεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα