Ο γιος του Σακίλ θα προπονηθεί με τον Κόμπι!!!

Ο τεχνικός των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, ζήτησε τον περασμένο Φεβρουάριο από τον Κόμπι Μπράιαντ να γίνει μέντορας του νέου σταρ του Σαν Αντόνιο -και ξανά κορυφαίου αμυντικού της σεζόν- Κουάι Λέοναρντ. Ο παλαίμαχος πια αστέρας των Λέικερς, όμως, ίσως να έχει έναν άλλον, πιο νεαρό «μαθητή»... Η «συμμαχία» Μπράιαντ -Σακίλ Ο΄Νιλ στους Λέικερς, το 1996, «τάραξε» το ΝΒΑ και έφερε τρεις διαδοχικούς τίτλους στην ομάδα του Λ.Α. (2000-02). Οι δύο φίρμες,

όμως, είχαν ένα επεισοδιακό μπασκετικό διαζύγιο το 2004, αν και εδώ και καιρό έχουν «γεφυρώσει» την βεντέτα τους. Τόσο πολύ που ο γιος του «Σακ», Σαρίφ, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο στις Η.Π.Α., θα αναβιώσει το δίδυμο Κόμπι (με έναν)-Ο'Νιλ!

Καθώς ο ίδιος ο πιτσιρικάς αποκάλυψε στο δίκτυο TMZ Sports ότι το καλοκαίρι θα προπονηθεί με τον άλλοτε συνοδοιπόρο του πατέρα του! Ο νεαρός τόνισε ότι ο Μπράιαντ με τον Σακίλ είναι σε διαρκή επικοινωνία μέσω SMS ή τηλεφωνημάτων, όχι μόνο για την πιθανότητα πρόσληψης του πρώτου ως σχολιαστή της Λίγκας. Αποκαλύπτοντας ότι θα έχει έναν νέο δάσκαλο. Ο μπαμπάς Ο'Νιλ έχει ζητήσει από τον γιο του να αντιγράψει το στυλ παιχνιδιού του Άντονι Ντέιβις των Πέλικανς, όμως την ώρα θα ακούσει τις πολύτιμες συμβουλές του Κόμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα