Α' ΕΚΑΣΚ: Επέστρεψε άμεσα στην Γ' Εθνική η Ακαδημία Ρεθύμνου

Πέρυσι τέτοια εποχή η Ακαδημία Ρεθύμνου βίωσε τον υποβιβασμό στην ΕΚΑΣΚ μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Γ' Εθνική. αλλά ένα χρόνο μετά, και έχοντας υπομονή αλλά και τον ίδιο προπονητή, τον Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες, κερδίζοντας στις Μοίρες της Μεσσαρας με 48-38, και κάνοντας το 3-1 στη σειρά των μεταξύ τους παιχνιδιών.

Το παιχνίδι όπως φαίνεται και από το τελικό του σκόρ ήταν νευρικό, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μόλις 2 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Ο τεχνικός της Ακαδημίας Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης μιλώντας στα rethnea.gr.

έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους για το ότι έκαναν το όνειρο πραγματικότητα:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Επίσης, με άντεξαν για ένα ολόκληρο χρόνο. Συναντήσαμε πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά μπορέσαμε και τις μετατρέψαμε σε κίνητρο και φτιάξαμε μία ομάδα από την αρχή.

Πετύχαμε ένα στόχο που ήταν πολύ δύσκολος και πραγματικά αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Επίσης, συγχαρητήρια και στη Μεσσαρά που για 2η χρονιά έφτασε στον τελικό της ΕΚΑΣΚ και πραγματοποίησε μία αξιέπαινη προσπάθεια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που στήριξε και μας ενέπνευσε όλη τη σεζόν.

Αυτά τα παιδιά και αυτή η ομάδα αξίζει την στήριξη όλων για να καταφέρει να προχωρήσει ακόμα περισσότερο».

ΜΕΣΣΑΡΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 38-48
Δεκάλεπτα: 12-10,14-22, 26-34, 38-48
ΜΕΣΣΑΡΑ(Νασούφης): Παπαδάκης 7(1), Κολουντζάκης , Δ. Δαριβιανάκης, Παντέρης 5, Δαγαλάκης 14(4), Μακράκης, Αναστασάκης 5, Ε. Δαριβιανάκης, Τζωρτζακάκης , Στεφανουδάκης 6(2).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Θεοδωρουλάκης): Μπελεφάντης 2, Παπαδογιαννάκης 9(1), Τελλίδης, Σκεμπής 3, Χρυσουλάκης 7, Σταράκης 12(2), Λαγουδάκης, Χατζηκωνσταντίνου 15(1), Παριανός, Σιώμος, Θεριάκης, Δουλγεράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα