Ο Αρης... υιοθετεί τους Μαχητές Πεύκων

Το "δίκτυο" που θέλει να φτιάξει ο Νίκος Λάσκαρης για λογαριασμό του Αρη, με στόχο την απόκτηση της επόμενης γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, του "ελέγχου" της και των ευκαιριών βελτίωσής της, εξαπλώνεται και στα Πεύκα.

Οι Μαχητές, που κατάφεραν μέσα από τη διαδικασία των πλεϊ άουτ να παραμείνουν στην Α2, θα αποτελέσουν την ομάδα που θα "φιλοξενεί" ανερχόμενους παίκτες του Αρη από τη Βόρεια Ελλάδα, που είτε θα έχουν ήδη αποκτηθεί είτε θα παρακολουθούνται και θα έπεται η απόκτησή τους.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι

θα ισχύει ό,τι ίσχυσε φέτος με το Παγκράτι, αν και θα υπάρχουν πολλές διαφορές. Με τα Πεύκα που είναι μια... γειτονιά, η συνεργασία θα είναι εκτενέστερη και ο προπονητής των Μαχητών, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, προορίζεται για να αναλάβει επικεφαλής του μακροπρόθεσμου προγράμματος που έχει εκπονηθεί.

Ο Αρης έχει νέα παιδιά στο δυναμικό του, όπως οι Δίπλαρος, Φλιώνης, Χρηστίδης, υπάρχει και ο Σαχπατζίδης στο Παγκράτι αλλά και πολλοί άλλοι υπό... παρακολούθηση και μεταξύ αυτών θα παρθούν οι αποφάσεις για το ποίοι θα δοθούν στους Μαχητές για να έχουν διαρκή παρουσία με πρωταγωνιστικό ρόλο και να ετοιμαστούν για το... άλμα στη μεγάλη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα