Παρελθόν ο Νίκολς από ΤΣΣΚΑ

Τέλος μπήκε στη συνεργασία του Ντιμίτρι Νίκολς και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη έληξε και η ομάδα δεν προχώρησε σε ανανέωση μαζί του.

Ο Αμερικανός πέρασε δύο χρόνια στην "Αρκούδα", υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στη VTB League και τη φετινή Ευρωλίγκα. Ο Νίκολς έπαιξε συνολικά σε 117 παιχνίδια (ξεκίνησε σε 13) και είχε μέσο όρο 4.9

πόντους (50.2% δίποντα, 48% τρίποντα, 78.3% ελ. βολές), 2.1 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ και 0.5 κλεψίματα σε 13.5 λεπτά συμμετοχής.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Βατούτιν, είπε: "Ο Ντιμίτρις δε βοήθησε την ομάδα μόνο με τη συνέπειά του στα σουτ, τη σταθερή του άμυνα και την επιθυμία του να εκτελεί τα πλάνα του προπονητή σε κάθε θέση. Επίσης, ήταν παράδειγμα επαγγελματισμού και σκληρής δουλειάς για νέους και βετεράνους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντιμίτρι και να του ευχηθώ καλή τύχη στην καριέρα του. Είμαι σίγουρος ότι οι ικανότητες και η νοοτροπία του θα του επιτρέψουν να παίξει σημαντικούς ρόλους στις δυνατές Ευρωπαϊκές ομάδες".

Ο Ντιμίτρις Νίκολς ανέφερε: "Θέλω να πω ευχαριστώ στη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, στο προπονητικό τιμ, στο ιατρικό επιτελείο, στους φιλάθλους, που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν σ' αυτές τις δύο σεζόν. Κερδίσαμε τρεις τίτλους μαζί - 1 Ευρωλίγκα και 2 πρωταθληματα- ήμουν ένα μεγάλο μέρος αυτού κι αυτό δεν μπορεί να μου το πάρει κανείς. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μια επιχειρηματική απόφαση. Είναι καιρός να προχωρήσω παρακάτω και να βρω άλλους τρόπους στη ζωή μου. Η ΤΣΣΚΑ θα έχει ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου κι εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα