Ο Αρης "μάτωσε" αλλά και... άργησε

Φουλ επίθεση έχει σημάνει εσχάτως ο πρόεδρος του Αρη Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος επί ημερών Λάσκαρη διατήρησε έναν ενεργό ρόλο και μια δυνατή... φωνή, πατώντας και στις σχέσεις του με το οπαδικό κίνημα της ομάδας.

Πάντα είναι απαραίτητος ένας άνθρωπος που σηκώνει το βάρος της επικοινωνιακής πολιτικής, με κίνδυνο να "τσαλακώνει" ενίοτε την προσωπική του εικόνα, να δημιουργεί έχθρες και ενίοτε να εκτίθεται. Φυσικά να αποσπά και εύσημα, αφού όποιος δει την ανταπόκριση του... φεισμπουκικού ξεσπάσματος σε βάρος του τσάμπιονς λιγκ, για την απόρριψη της ένστασης του Αρη, καταλαβαίνει ότι "έπιασε"

τον παλμό του κόσμου.

Το αν ο Αρης... μάτωσε στο ματς με τη Μπάνβιτ, δεν αμφισβητείται ούτε... από τους Τούρκους. Και όχι μόνο για τη εξώφθαλμη κλοπή με τον χρόνο στο φινάλε, αλλά και για πολλά που προηγήθηκαν. Αυτό που "ξέχασε" να πει ο Αρβανίτης ήταν το γιατί η δικαιοσύνη απέρριψε την ένσταση. Οχι για λόγους ουσίας, ότι είχε άδικο σε αυτό που υποστήριζε, αλλά για τυπικούς λόγους. Τι σημαίνει αυτό; Οτι όταν... θυμήθηκαν να κάνουν ένσταση, είχαν χάσει το δικαίωμα που προβλέπεται από τους κανονισμούς. Καλές οι φωνές λοιπόν, σωστές και επί της ουσίας, αλλά καλύτερα θα ήταν να έχει δράσει έγκαιρα η διοίκηση και να κέρδιζε την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα