Ο Αντετοκούνμπο ψηλώνει ακόμη!!!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονείται καθημερινά για να «χωρέσει στα παπούτσια» ενός παίκτη με ενεργό ρόλο στο ΝΒΑ. Μονάχα που ενδεχομένως αυτές τις μέρες να μην χωράει στα… δικά του παπούτσια. Ο ρούκι των Μπακς και πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού «εκτοξεύθηκε» ως το Νο1 του Top-10 του ΝΒΑ τα ξημερώματα της Κυριακής (1/12 ), αλλά το ίδιο φαίνεται πως κάνει και το κορμί του. Ο 19χρονος φόργουορντ (κλείνει τα 19 στις 16/12) αποκάλυψε στην ιστοσελίδα «JournalTimes.com»

του Μιλγουόκι ότι ψηλώνει ακόμη(!), λέγοντας χαρακτηριστικά πως «από 6΄9΄΄ (σ.σ.: 2.06-2,07μ.) που ήρθα στις Η.Π.Α., είμαι πλέον 6΄10΄΄ και 1/4 και πιστεύω ότι έχω ακόμη τρία και κάτι χρόνια για να ψηλώσω κι άλλο»!!!

Μάλιστα, το ιατρικό τιμ της ομάδας του επιβεβαίωσε τις προσδοκίες του Αντετοκούνμπο, ενημερώνοντας το προπονητικό τιμ και την διοίκηση των Μπακς πως ο νεαρός παίκτης τους έχει ακόμη περιθώριο ανάπτυξης και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 213 εκατοστά! Το δίκτυο CBS Sports, που μετέδωσε τα νέα, θύμισε πως η περίπτωση του «Greek-Freak» μοιάζει με αυτή του Πολ Τζορτζ των Πέισερς, που ψήλωσε περίπου 5 πόντους το καλοκαίρι μεταξύ της ρούκι και της 2ης σεζόν του. Ενώ το δημοσίευμα παρατήρησε ότι ίσως ο Αντετοκούνμπο φτάσει τουλάχιστον ως τα 2,09μ. ή 2,10μ., όσο και το είδωλό του, Κέβιν Ντουράντ, που στο ΝΒΑ τον έχουν μετρήσει ως 6΄9΄΄, αλλά στο πανεπιστήμιο του Τέξας τον είχαν καταγράψει ως 6΄10΄΄ και 1/4 .

Keywords
Τυχαία Θέματα