Νοκ άουτ ο Μαυροκεφαλίδης!

Η ατυχία δεν έχει... τελειωμό για τους ψηλούς του Παναθηναϊκού, καθώς μετά τον Εστεμπάν Μπατίστα, "χτύπησε" και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη! Την ώρα που έδειχνε να βρίσκεται... σε φόρμα, λίγο μετά την επιστροφή του, ο σέντερ των "πρασίνων" πρέπει πάλι να τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης.

Συγκεκριμένα, μετά από μόλις ένα λεπτό παιχνιδιού στην Αμαλιάδα, με αντίπαλο τον τοπικό Κόροιβο, ο Μαυροκεφαλίδης, σε προσπάθεια να διατηρήσει την μπάλα εντός ορίων, υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό

του και αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Πλέον, το μόνο που απομένει, είναι να διαγνώσει το ιατρικό επιτελείο του "τριφυλλιού" το μέγεθος του προβλήματος, καθώς και το διάστημα, κατά το οποίο θα πρέπει να απουσιάσει. Αυτό θα γίνει στην επιστροφή στην πρωτεύουσα, όπου ο κορυφαίος των "πρασίνων" στα δύο τελευταία ματς της Ευρωλίγκα με Τούροφ και Μπάγερν Μονάχου, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Έτσι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, καθώς στη θέση "5" μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Τζούλιαν Ράιτ από τους πιο ενεργούς ψηλούς του ρόστερ, ενώ εφόσον δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπατίστα, Μαυροκεφαλίδη, θα πρέπει να συμπεριλάβει στα πλάνα των επόμενων ημερών αναγκαστικά τους Διαμαντάκο, Παπαγιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα