Μιλάει... κινέζικα

Το άνοιγμα του Παναθηναϊκού στην κινεζική αγορά είναι πλέον γεγονός! Και δεν έχει να κάνει μόνο με τη συμφωνία που ανακοίνωσαν οι "πράσινοι" προ μερικών μηνών για τη διάδοση του brand name της ομάδας στην Ασία, αφού βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη από τη χώρα της Άπω Ανατολής. Μία κίνηση που πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη, έχει και... προεκτάσεις στον τομέα του μάρκετινγκ, όπου πλέον ο Παναθηναϊκός

θα μοιάζει ακόμα πιο δυνατός.

Ο λόγος για τον Πινγκ Σανγκ (29, 2μ07), ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι για τα επόμενα χρόνια! Ο ύψους 2μ07 φόργουορντ θα προστεθεί στις θέσεις "4" και "5", όπου οι "πράσινοι" αποκτούν ακόμα μία λύση έχοντας, πλέον, πληθώρα επιλογών αφού στο ρόστερ βρίσκονται ήδη οι Τζέιμς Γκιστ, Αντώνης Φώτσης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Στεφάν Λάσμε και Γάιος Σκορδίλης.

Ο ύψους 2μ07 φόργουορντ/σέντερ έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του NCAA με τα χρώματα του Νεμπράσκα, ενώ πέρασε την μέχρι τώρα επαγγελματική του καριέρα στη χώρα του με τα χρώματα των Μπέιγινγκ Ντακς, Σανζί Ζονγκίου και Κινγκντάο Νταμπλ Σταρ Ιγκλς.

Ο ίδιος, πάντως, φρόντισε να… αποκαλύψει τη συμφωνία του με το τριφύλλι στον προσωπικό του λογαριασμό στο weibo (σ.σ.: το κινέζικο twitter), όπου έγραψε χαρακτηριστικά: "Το να μπορέσω να αγωνιστώ στην Ευρώπη είναι μία καλή ευκαιρία να μάθω και να βελτιωθώ γιατί το υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η τακτική ικανότητα των ομάδων είναι πολύ υψηλή. Ειδικά στον Παναθηναϊκό, σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, το να έχεις τη δυνατότητα να αγωνιστείς είναι μεγάλη τιμή για μένα και ανυπομονώ γι αυτή την ευκαιρία. Το να πάω στην Ευρώπη ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα και τώρα αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Όντας ο πρώτος Κινέζος παίκτης που θα πάει και θα δείξει το δρόμο…"

Keywords
Τυχαία Θέματα