Με… Τζάρβις Θριτ στο Κάουνας ο ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής (26/9, 06:30) για το Κάουνας (μέσω Φρανκφούρτης) ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά της Ζαλγκίρις για τα 70 της χρόνια, με μια προσθήκη-έκπληξη, καθώς στην «πράσινη» αποστολή συμμετέχει και ο Τζάρβις Θριτ!

Ποιος είναι ο εν λόγω παίκτης; Πρόκειται για έναν εκ των Αμερικανών που είχε κλείσει ο Πανιώνιος,

ωστόσο μετά τις εξελίξεις με τους Νεοσμυρνιώτες, ο Θριτ ουσιαστικά έμεινε… χωρίς ομάδα και προς το παρόν κάνει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό ως βοηθητικός λόγω των προβλημάτων τραυματισμών! Συγκεκριμένα, βοηθά στο πρόγραμμα προπονήσεων από την Τετάρτη (24/9) και θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λιθουανία ώστε να αποτελέσει βοηθητικός στην περιφέρεια και στον «άσο», στο πλευρό του Διαμαντίδη.

Ο Θριτ είναι 21 ετών (3/4/1993), ύψους 1,93μ. γκαρντ, που την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε στο κολλέγιο του Ντέλαγουερ, με μέσο όρο 18 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ.

Αντίθετα με τον Αμερικανό, στην Αθήνα θα παραμείνουν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Αντώνης Φώτσης, Ντε Μάρκους Νέλσον και Μιχάλης Λούντζης λόγω των γνωστών προβλημάτων τραυματισμών. Αντίθετα, την αποστολή θα ακολουθήσουν οι Έι Τζέι Σλότερ, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (είχε πυρετό και δεν προπονήθηκε).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά "Akropolis Cup"

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9/2014
19:00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός
21:30 Γαλατάσαραϊ-Λοκομοτίβ Κούμπαν

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9/2014
17:00 Μικρός Τελικός
19:30 Μεγάλος Τελικός

Keywords
Τυχαία Θέματα