Big Sofo: Ένας γεννημένος μαχητής!

Έτσι θα... καρφώσει το νέο πρόβλημα που προέκυψε πριν από λίγες εβδομάδες!

Η ώρα του διπλού αγώνα του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με την Φλαμένγκο πλησιάζει για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κι ένα πολύ ευχάριστο νέο έμελλε να έρθει σήμερα για την «ομάδα του λαού». Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης φαίνεται πως ξεπερνά την νέα περιπέτεια υγείας που είχε προκύψει για τον ίδιο, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις, έστω και σε ατομικό πρόγραμμα!

Η διοίκηση της ομάδας έκανε λόγο για μεγάλη απώλεια βάρους

(είχε επιβαρυνθεί με 17 κιλά), καθώς και για καθημερινή εργασία με τους Κοβάλσκι και Ρέγκεβ. Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Έλληνας σέντερ στην ομάδα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τον Νοέμβριο. Πάντως, τα «σημάδια» είναι πολύ θετικά, με τον «Big Sofo» να δίνει άλλη μία μεγάλη «μάχη», στην οποία είναι πιθανό και πάλι να βγει νικητής!

Οι Ισραηλινοί είναι ήδη στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να διαδεχθούν τον Ολυμπιακό και στον προαναφερθέντα τίτλο, ενώ αμέσως μετά θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσουν τους Μπρούκλιν Νετς, καθώς και να ανταμώσουν με τον "πρωτομάστορα" της τεράστιας επιτυχίας τους την περασμένη σεζόν, τον Ντέιβιντ Μπλατ, στο ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα