Με όπλα το ΣΕΦ και ΟΑΚΑ οι «αιώνιοι»...

Με την πλάτη στον τοίχο αγωνίζονται σήμερα (Δευτέρα 21/4) οι δυο «αιώνιοι» στις σειρές τους στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας καθώς αναζητούν νίκες ώστε να μειώσουν τις σειρές τους σε 2-1 και να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης τους στο Final four του Μιλάνο.

Στο ΣΕΦ (20:00 , ΔΤ) ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θέλει να πετύχει ακόμα μια

ανατροπή δεδομένων, αυτή τη φορά απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και να μειώσει σε 2-1 παίρνοντας βαθιά ανάσα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον Στράτο Περπέρογλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και θα μείνει εκτός και στο σημερινό παιχνίδι, ενώ στον αντίποδα ο Πάμπλο Λάσο ίσως δώσει χρόνο συμμετοχής στον Τζέισι Κάρολ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου στα δυο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Αντίθετα, εκτός συνεχίζει ο Ντοντεϊ Ντρέιπερ.

Στο ΟΑΚΑ (21:45, Novasports2) ο Παναθηναϊκός θέλει να επιβάλει το νόμο του και να μειώσει σε 2-1 την σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προσπαθώντας παράλληλα να σβήσει και τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε στο «πράσινο» στρατόπεδο η ήττα της Μ.Παρασκευής (18/4) με 77-51. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα σταθερά εκτός παραμένει ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα