Δίχως Ντόελμαν και Λαουάλ η Μπάρτσα (pic)

Η Μπαρτσελόνα έφτασε σήμερα το μεσημέρι (14/9) στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει επίσης στο τουρνουά «Diamonds Are Forever» προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, αντιμετωπίζοντας σε δυνατούς φιλικούς αγώνες την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (16/9) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (17/9). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ωστόσο, θα αναγκαστεί να καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς την παρουσία του Τζάστιν Ντόελμαν και του Σέιν Λαουάλ σε αυτό το διάστημα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ,

συνεχίζει να βρίσκεται στην αποστολή του Κοσόβου, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, παρότι η εν λόγω χώρα έχει απωλέσει κάθε της ελπίδα για πρόκριση. Ο Λαουάλ, από τη δική του πλευρά, είναι τραυματίας και για αρκετό καιρό θα βρεθεί εκτός παρκέ. Αντιθέτως, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ακολούθησε κανονικά την αποστολή της ομάδας, ενώ μαζί της βρέθηκαν και οι νεαροί Στέφαν Πένο, Ρόντιον Κούρουκς και Γουέσλι Σένα.

Παράλληλα, στην άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η αποστολή της Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με αυτήν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους Ταϊρίς Ράις και Τζόι Ντόρσεϊ δε, να έχουν συζήτηση για αρκετή ώρα με το βοηθό του Δημήτρη Ιτούδη, Ντάριλ Μίντλετον.

Keywords
Τυχαία Θέματα