Μανωλόπουλος: "Να αποδείξουμε ποιοι είμαστε"

Αποφασισμένος να κυνηγήσει η ΑΕΚ το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στον αυριανό (13/03) αγώνα για την 21η αγωνιστική της Basket League είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό,

με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο πλέον στην άκρη του πάγκου μετά και την απομάκρυνση του Γιουρι Ζντοβτς. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των "Κιτρινόμαυρων" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στη δυσκολία της αναμέτρησης όσο και στις πιθανότητες της ομάδας του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς πρέπει να διαχειριστούμε σε χρόνο μηδέν τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την αποχώρηση του Γιούρι. Έχουμε μπροστά ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο με τον Ολυμπιακό, όπου και θέλουμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε».

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το αποδεικνύει όλη τη χρονιά. Έχει μία σταθερότητα στην απόδοση του και επίσης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με την επιστροφή και κάποιων παικτών που ήταν τραυματίες.

Θεωρώ όμως, ότι αν διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας, μπορούμε και πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα