"Μακάρι να έχουμε πάντα την ίδια απόδοση"

O Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Eurocup στις δηλώσεις του τονίζοντας ότι οι παίκτες του πίστευαν στη νίκη μέχρι την τελευταία στιγμή. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα ριμπάουντ που έχασε η ομάδα του και στα... φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της αυτή την περίοδο.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πιστεύαμε στη νίκη και το δείξαμε στο τέλος. Πήραμε

ρίσκο στα σουτ και δύσκολες προσπάθειες. Είχαμε πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ. Σε κάποιες στιγμές δείξαμε αδυναμία. Η Μπουντούτσνοστ ήταν σκληρή στην άμυνα, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε 85 πόντους. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, μακάρι να παίζουμε έτσι πάντα. Εχουμε νέους παίκτες και χρειάζεται υπομονή.

Ο Κούπερ μπορεί να βοηθήσει την ομάδας, άλλες φορές θα είναι καλός κι άλλες όχι. Θα υπάρξουν διάφορες καταστάσεις. Είμαστε μείον δύο παίκτες, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Ελπίζουμε να βρούμε χρόνο για ξεκούραση, πρέπει να δούμε τι προβλήματα θα υπάρξουν. Σήμερα μπορεί να μην το καταλάβει ο αθλητής, αλλά το πρωί μπορεί να έχει κάποιο τράβηγμα. Στα φιλικά η ομάδα είχε νίκες και ήττες. Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας ακόμη, όλες οι ομάδες είναι έτσι. Ακόμη και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός με τον ίδιο κορμό είχαν προβλήματα χθες (14/10)" είπε ο έλληνας τεχνικός.

"Μακάρι να παίζουμε πάντα έτσι. Ηταν δύσκολο παιχνίδι, κάναμε καλή δουλειά όλοι στην ομάδα. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ αλλά οι προπονητές μας μας είχαν προετοιμάσει γι' αυτό. Κάναμε αυτά που έπρεπε, ήταν σπουδάια ομαδική νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα. Ηταν ευλογία να πάρω αυτό το σουτ, προσευχόμουν, οι προπονητές με εμπιστεύονται, μου έδωσαν το ελεύθερο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Στην χθεσινή προπόνηση είχαμε μία τέτοια περίπτωση, αλλά δεν έχω πετύχει ξανά τόσο σημαντικό καλάθι σε αγώνα. Δεν είχε χαθεί η αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικές οι δύο τελευταίες νίκες. Πλέον, μπορούμε να προχωρήσουμε πιο σίγουρα για το παιχνίδι του Σαββάτου (με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο)" ανέφερε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Ντι Τζέι Κούπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα