«Μαγεμένος» από τη Σλοβενία ο Όουενς (pic)

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να επιστρέψει στη βάση της, μετά από τη συμπλήρωση 18 ημερών στην Κράνισκα Γκόρα, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αφήνοντας θετικά «μηνύματα», ιδιαίτερα στον αγώνα με την Αναντολού Εφές, η Ένωση είναι έτοιμη να «φορτσάρει», με τους παίκτες της πάντως να είναι ενθουσιασμένοι με την παραμονή τους στη Σλοβενία.

Κάτι τέτοιο, φάνηκε τόσο από το «σουβενίρ» που άφησαν οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς

στο ξενοδοχείο όπου διέμειναν όσο και από την αντίδραση του Τζος Όουενς, λίγο πριν το ταξίδι για την Αθήνα. Ο Αμερικανός σέντερ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία που αναδεικνύει την ομορφιά της Κράνισκα Γκόρα, με τον ίδιο να κάνει ποδήλατο.

«Ήταν τέλεια, Σλοβενία και δε στο λέω ελαφρά. Ήταν τέλεια! Μετά από 18 μέρες σκληρής δουλειάς και μαθαίνοντας την ομάδα στις προπονήσεις, ανυπομονώ να εγκατασταθώ επιτέλους στην Αθήνα. Σύντομα θα έχετε περισσότερες ποδηλατάδες, περισσότερες πεζοπορίες και περισσότερες φωτογραφίες», έγραψε χαρακτηριστικά.

It's been real, Slovenia. And I don't say that lightly. It. Has. Been. Real. After 18 days of hard work and learning at training camp with the squad, I'm looking forward to finally getting settled in Athens. More bike rides, more treks and more photos the next time around. Sony A7 | FE 28-70mm | 28mm | f/4 | 1/200s | ISO 100

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josh Owens (@j_cowens) στις Σεπ 5, 2016, 1:30πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα