Ελάχιστες οι πιθανότητες επιστροφής του Γκασόλ στη Μπάρτσα

Ο Πάου Γκασόλ είναι ένας από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών που έχουν κάνει τεράστια καριέρα στο NBA. Όμως την μεγάλη του αγάπη την Μπαρτσελόνα δεν την ξεχνάει ποτέ και παλαιότερα είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να επιστρέψει εκεί για κλείσει την καριέρα του.

Όμως από ότι φαίνεται αυτό το ενδεχόμενο έχει ελάχιστες πιθανότητες πλέον, αφού ο Πάου είναι ήδη 36 ετών μόλις υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερςωκαι όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών θα είναι 38 ετών. Μάλιστα

με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο γεγονός. Επίσης αναφέρθηκε και στην Εθνική Ισπανίας και στο ότι θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα συνεχίσει ή όχι να φοράει την φανέλα των «Φούριας Ρόχας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη Μπαρτσελόνα και το NBA είπε: «Όσο συνεχίζω να παίζω στο ΝΒΑ οι πιθανότητες να επιστρέψω μειώνονται. Είναι μια πολύ ωραία ιδέα να παίξω ξανά στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο».

Για την Εθνική Ισπανίας είπε: «Σχετικά με την εθνική δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα δω στο τέλος της σεζόν σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι σωματικά και πνευματικά, και αναλόγως θα αποφασίσω. Προς το παρόν θέλω να επικεντρωθώ στους Σπερς».
Keywords
Τυχαία Θέματα