"Μάχες" σε Περιστέρι και Νέα Σμύρνη

Με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων ανοίγει αύριο η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Ίκαρος θα υποδεχτεί στην Καλλιθέα τον Άρη, ενώ ο ΚΑΟΔ θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό. Στην Πάτρα, ο Απόλλων θα κοντραριστεί με τον Πανελευσινιακό, ενώ την Κυριακή… σερβίρεται το κυρίως πιάτο.

Στο Περιστέρι η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Καβάλα, ενώ στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός (τη Δευτέρα), αναμένεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι σε Ηλυσιακό και Ρέθυμνο αντίστοιχα.

ΙΚΑΡΟΣ-ΑΡΗΣ
Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε… πορεία πλέι οφ. Ο Ίκαρος θέλει στην Καλλιθέα να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να κατακτήσει ακόμη δύο βαθμούς που θα ανεβάσουν κι άλλο την ομάδα βαθμολογικά. Από την πλευρά του, το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου μπορεί να μην έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τη… ζημιά, ωστόσο παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος και θα επιχειρήσει να κάνει το "διπλό".
Κλειστό: Δ.Κ.Γ. ΕΣΠΕΡΟΣ.
Ώρα: 17:00.
Κομισάριος: Λευτέρης Ντίνος.
Διαιτητές: Ιωάννης Φούφης, Δημήτρης Μπήτης, Κυριάκος Παντελίδης.

ΚΑΟΔ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και στην έδρα τους γίνονται ακόμη πιο δυνατοί. Το συγκρότημα του Νέναντ Μάρκοβιτς θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα και απέναντι στον Κολοσσό που δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη, ώστε να τελειώσει με το θέμα της παραμονής. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν και η νίκη αποτελεί μονόδρομος γι’ αυτούς, αφού σε περίπτωση ήττας τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.
Κλειστό: Δ.Κ.Γ. "Δημήτρης Κραχτίδης".
Ώρα: 17:00.
Κομισάριος: Παναγιώτης Μπακάλης.
Διαιτητές: Αναστάσιος Πηλοΐδης, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Παναγιώτης Διαμαντής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
Λόγω έδρας, ο Απόλλων Πατρών δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την κατάκτηση των δύο βαθμών, ειδικά αν αναλογιστούμε πως ο Πανελευσινιακός δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμα εκτός έδρας νίκη. Το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα θέλει τη νίκη, καθώς στη συνέχεια ακολουθούν αγώνες με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θα είναι εξαιρετικά δύσκολοι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν ακόμη μία προσπάθεια στο πλαίσιο του αγώνα που κάνουν για την παραμονή τους.
Κλειστό: Απόλλωνα Πάτρας.
Ώρα: 17:00.
Κομισάριος: Βασίλης Θεοδοσόπουλος.
Διαιτητές: Γεώργιος Τανατζής, Πέτρος Παπαπέτρου, Βασίλης Μπίκας.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΒΑΛΑ
Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, καθώς ο κάτοχος του ροζ φύλλου αγώνα θα έχει και ένα μικρό προβάδισμα για τη δύσκολη συνέχεια της σεζόν. Το Περιστέρι θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα κάνει το ντεμπούτο του στο πάγκο της Καβάλα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Κλειστό: K. Γ. "Ανδρέας Παπανδρέου".
Ώρα: 15:00 (ET-3).
Κομισάριος: Γιάννης Μαύρος.
Διαιτητές: Χρήστος Χριστοδούλου, Νίκος Σώμος, Αστέριος Γκούμας

ΠΑΟΚ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
Το αήττητο της έδρας του θέλει να συνεχίσει το ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, καθώς υποδέχεται τον Ηλυσιακό σε ένα παιχνίδι όπου είναι το απόλυτο φαβορί. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, ενώ από την πλευρά του οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ήρεμοι από τη στιγμή που έχουν ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα και έχουν ξεφύγει προς το παρόν από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Κλειστό: ΠΑΟΚ Sports Arena.
Ώρα: 16:00.
Κομισάριος: Ανδρέας Δροσόπουλος.
Διαιτητές: Βασίλης Αφεντουλίδης, Γεώργιος Κατραχούρας, Δημήτρης Παφίλης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο θα δοκιμαστεί ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι το οποίο μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους "πράσινους". Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει δείξει φέτος πως είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος αντίπαλος που μπορεί να κάνει τη… ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Κλειστό: Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης.
Ώρα: 17:00 (ET-1).
Κομισάριος: Κωνσταντίνος Παλάτος.
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Γεώργιος Πουρσανίδης, Σταύρος Ταρενίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN
Στην έδρα του ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί και δύσκολα μπορεί μία ομάδα όπως το Ρέθυμνο να καταφέρει να τον κοντράρει στα ίσα. Στο συγκεκριμένο ματς υπάρχει μεγάλο φαβορί και αυτός δεν είναι άλλος από την ομάδα του Πειραιά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Γιώργο Πρίντεζη. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να μείνουν στο… ύψος τους.
Κλειστό: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (κεκλεισμένων των θυρών).
Ώρα: 19:00 (ET-1).
Κομισάριοι: Νίκος Κορασίδης, Γ. Ελευθεριάδης.
Διαιτητές: Κυριάκος Ταβουλαρέας, Ανδρέας Βαρδάλος, Αντώνης Αναστόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα