"Μάχες" σε Ιλίσια και Περιστέρι

Σε δύο παιχνίδια στρέφονται τα βλέμματα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Στα Ιλίσια ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον Πανελευσιναικό σε ένα παιχνίδι όπου θα κριθούν πολλά για το θέμα της παραμονής, όπως και στο Περιστέρι, όπου η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Καλλιθέας. Αύριο

διεξάγονται άλλες τρεις αναμετρήσεις, ενώ την Κυριακή ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Καβάλα. Τέλος, τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΚΑΟΔ…

ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να βρεθούν στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στους αγώνα που ακολουθούν για να το πετύχουν. Ο Άρης υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν σε ένα ματς, το οποίος αναμένεται να είναι αρκετά αμφίρροπο. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν ένα προβάδισμα λόγω έδρας, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και μπορούν να κάνουν τη… ζημιά.
Κλειστό: Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.
Ώρα: 17:00 (ET-3)
Κομισάριος: Αλέξανδρος Σιμητόπουλος.
Διαιτητές: Ιωάννης Φούφης, Αναστάσιος Μάνος, Βασίλης Τσώνος.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ-ΠΑΟΚ
Την επιστροφή του στις νίκες θα επιδιώξει ο Κολοσσός στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Φραγκιάς αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θέλει η ομάδα του να συνεχίσει την προσπάθειά της για να επιστρέψει στις νίκες. Από την πλευρά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.
Κλειστό: Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ρόδου
Ώρα: 17:00.
Κομισάριος: Δημήτρης Κουνελές.
Διαιτητές: Χρυσόστομος Σχινάς, Πέτρος Παπαπέτρου, Γεώργιος Θεονάς.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής από το οποίο αναμένεται να κριθούν πολλά σχετικά με την παραμονή. Ο Ηλυσιακός αγωνίζεται στην έδρα του και αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο, καθώς περιμένει παράλληλα και τη δυναμική παρουσία του κόσμου του. Από την πλευρά του ο Πανελευσινιακός προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο και η νίκη στο συγκεκριμένο ματς αποτελεί μονόδρομος. Αυτός ο αγώνας θα κρίνει πολλά…
Κλειστό: Δημοτικό Γήπεδο Iλισίων
Ώρα: 17:00.
Κομισάριος: Γιάννης Μαύρος.
Διαιτητές: Σπυρίδων Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΙΚΑΡΟΣ
Επίσης ένας αγώνας που θα κρίνει πολλά για την παραμονή στην κατηγορία. Το Περιστέρι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με το ρόστερ του και τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να δείξει το καλό του πρόσωπο. Στην έδρα του όμως γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος και μπορεί να κάνει τη… ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Από την πλευρά του ο Ίκαρος θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση των γηπεδούχων και να πάρουν μία νίκη – χρυσάφι ενόψει της συνέχειας της σεζόν.
Κλειστό: K. Γ. "Ανδρέας Παπανδρέου".
Ώρα: 19:00 (ET-3).
Κομισάριος: Γ. Ελευθεριάδης.
Διαιτητές: Χρήστος Χριστοδούλου, Νίκος Σώμος, Δημήτρης Μπήτης.

ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Η απομάκρυνση του Στέργιου Κουφού από τον πάγκο του Ρεθύμνου ενδεχομένως να επηρεάσει (αρνητικά) την ομάδα της Κρήτης ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με τους Θανάση Γιαπλέ και Σταύρο Μυκονιάτη μέχρι το τέλος της σεζόν και οι δυο τους ευελπιστούν να οδηγήσουν την ομάδα στα πλέι οφ. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, αν και το έργο τους στην Κρήτη μόνο εύκολο δεν είναι. Το θετικό είναι πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Κλειστό: Κ.Γ. "Μελίνα Μερκούρη".
Ώρα: 20:00.
Κομισάριος: Μιχάλης Μαχαιριανάκης.
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Γεώργιος Πουρσανίδης, Βασίλης Μπίκας

ΚΑΒΑΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η εύκολη νίκη επί της Μπεσίκτας για την Ευρωλίγκα ανεβάζει κι άλλο την ψυχολογία του Ολυμπιακού που την Κυριακή δοκιμάζεται στην Καβάλα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, καθώς στη συνέχεια ακολουθεί ο αγώνας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να είναι μεγάλο ντέρμπι. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν ακόμη μία καλή εμφάνιση, απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης, γνωρίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχουν μεγάλες ελπίδες νίκης.
Κλειστό: ΔΑΚ Καλαμίτσας.
Ώρα: 12:30.
Κομισάριος: Παναγιώτης Μπακάλης.
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Ανδρέας Βαρδάλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΟΔ
Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι τον ΚΑΟΔ. Οι "πράσινοι" καλούνται να μείνουν συγκεντρωμένοι σε ένα παιχνίδι που μπορούν να το κερδίσουν από τα αποδυτήρια και δύσκολα θα απειληθούν. Η νίκη αναμένεται να έρθει σχετικά εύκολα για τους "πράσινους", ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο που ακολουθεί.
Κλειστό: ΟΑΚΑ (κεκλεισμένων των θυρών)
Ώρα: 19:00 (ET-1)
Κομισάριοι: Κωνσταντίνος Παλάτος, Λευτέρης Ντίνος.
Διαιτητές: Κυριάκος Ταβουλαρέας, Χρήστος Μαλανδρής, Ιωάννης Παγώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα