Λιόγας: «Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα» (vid)

Ο Εθνικός Πειραιώς μπορεί να έφτασε με άνεση στην νίκη επί της Ευρώπης Πευκοχωρίου, αλλά ο Δημήτρης Λιόγας κάθε άλλο παρά θεώρησε εύκολο το έργο της ομάδας του. Ο έμπειρος προπονητής, θεώρησε την επικράτηση των παικτών του «επαγγελματική», επισημαίνοντας πως κάθε αντίπαλος στην Α2 κατηγορία, μπορεί να προκαλέσει «ζημιές».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Εμείς προετοιμαστήκαμε για έναν δύσκολο αγώνα. Ο Εθνικός σήμερα μπορούσε να χάσει, γιατί κέρδισε και όλα καλά αλλά αν πάθαινε τη ζημιά με μια επικίνδυνη ομάδα, γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην κατηγορία,
όλες οι ομάδες είναι ικανές να σου δημιουργήσουν πρόβλημα αν δεν είσαι συγκεντρωμένος στην δουλειά σου και ειδικά οι ομάδες που μάχονται για την σωτηρία τους και για να μπουν στα πλέι άουτ. Ήμασταν σταθερά μπροστά στο παιχνίδι, κάναμε μια επαγγελματική νίκη, συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε.»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ψυλέας είπε τα εξής: «Η ήττα από το Παγκράτι που ήταν εκτός προγράμματος, ήταν κακή ήττα για εμάς γιατί η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Το είχαμε βάλει στο πρόγραμμα να κερδίσουμε με το Παγκράτι και να συνεχίσουμε γιατί είμαστε σε πολύ καλή βαθμολογική θέση. Αυτή η ήττα μας χάλασε την ψυχολογία, όλη η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη, τα παιδιά δεν ήταν καλά ψυχολογικά και από αυτό το παιχνίδι μόνο να χάσουμε είχαμε. Αν κερδίζαμε θα μας έλεγαν όλοι ότι κερδίσαμε το Πευκοχώρι που μάχεται να σωθεί. Αν χάναμε θα ήταν μια καταστροφική ήττα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο από εμάς, έπρεπε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι. Τελικά στο τέλος τα καταφέραμε, μετράει η νίκη, βλέπουμε τη συνέχεια αισιόδοξα. Κοιτάμε τα επόμενα δύο παιχνίδια που είναι φωτιά για εμάς και αν θέλουμε να είμαστε ψηλά πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο ή τουλάχιστον το ένα από αυτά.»
Keywords
Τυχαία Θέματα