«Λίγο πιο έξυπνα στο δεύτερο»

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Άρη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τονίζει πως η ομάδα του έπαιξε λίγο πιο έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το

πρώτο. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Τζέιμς Γκιστ και Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο Πεδουλάκης τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του ματς: «Ο Άρης προσπάθησε να βγάλει ενέργεια. Το κάνει απ' την αρχή της σεζόν, βγάζει κι υγεία, κάνει μία εξαιρετική επιλογή και θα επιβραβευθεί αυτό σε βάθος χρόνου. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δίναμε εύκολα ριμπάουντ και δεύτερες επιθέσεις στον Άρη, που έπαιζε με πάθος. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα και στις περιστροφές στην άμυνα. Στο δεύτερο παίξαμε λίγο πιο έξυπνα. Ο Γκιστ είχε πρόβλημα με τη γάμπα του, δε θέλαμε να πιέσουμε και τον Ούκιτς. Η είσοδος του Γκιστ στο δεύτερο μέρος μας βοήθησε κι εκεί ουσιαστικά πήραμε το πάνω χέρι. Θέλαμε να παίξουμε και με το χρόνο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σ' όλα τα παιδιά».

Όταν ρωτήθηκε όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΠΑΕ απάντησε: «Δε γνωρίζω τι θέλει να κάνει, ούτε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του κ.Γιαννακόπουλου».

Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Αποστολίδης ανέφερε: «Παίζαμε ένα ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που πιέζει πολύ δυνατά κι έχει έφεση στο ριμπάουντ. Το γνωρίζαμε, ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο δεν το κάναμε πράξη. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και νικήσαμε με μία καλή διαφορά. Είμαι έτοιμος να παίξω, όποτε μου πει ο προπονητής μου. Απ' την πλευρά μου, θέλω είμαι συγκεντρωμένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα