ΛεΜπρόν: "Αυτό που παίζουμε δεν είναι μπάσκετ"

Σκληρός φάνηκε στις δηλώσεις του, μετά την ήττα από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος (110-77) για το δεύτερο παιχνίδι των τελικών, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο άσσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς σημείωσε 19 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ, ωστόσο, έκανε 7 λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι "πολεμιστές".

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο ΛεΜπρόν ανέλαβε τις ευθύνες του κι έκανε την αυτοκριτική του, λέγοντας πως διέπραξε τα μισά λάθη της ομάδας του και πως αυτό που παίζουν δεν είναι μπάσκετ και πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Αναλυτικά:

"Έκανα

πολλά λάθη, σχεδόν τα μισά της ομάδας και από αυτά οι Ουόριορς πέτυχαν εύκολα καλάθια. Πρέπει να παίξω καλύτερα, να είμαι πιο αποτελεσματικός με την μπάλα στα χέρια. Να είμαι πιο ουσιαστικός για την ομάδα και τον εαυτό μου. Αυτό που παίζουμε τώρα δεν είναι καλό μπάσκετ. Δεν είμαι νευριασμένος ή απογοητευμένος, απλώς ξέρω πως πρέπει όλοι μας να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς, αμυντικά και επιθετικά, από άποψη ενέργειας και πνευματικά.

Οι Ουόριορς μάς έχουν κερδίσει σε όλους τους τομείς. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε γιατί προφανώς πολλά πράγματα δεν πάνε καλά. Είμαι από αυτούς που όταν τα πράγματα στραβώνουν αναλαμβάνω την ευθύνη και αυτό κάνω και τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα