Κουτρούλιας: «Impossible is nothing...» (vid)

Η Λαμποράλ Κούτσα στον δρόμο της προς το final four του Βερολίνου λάνσαρε το σλόγκαν «Impossible is nothing», αλλά η συγκεκριμένη ρήση θα μπορούσε κάλλιστα να ταιριάξει και στην μεγαλύτερη έκπληξη της Α2 Εθνικής κατηγορίας, που δεν άλλη από το Παγκράτι, το οποίο εδώ και αρκετά πρωταθλήματα είναι πεσμένο από τους ειδικούς πριν από το τζάμπολ, ενώ φέτος και με τόσες ομάδες να υποβιβάζονται, και έχοντας ως ξεκίνημα το ρεκόρ 1-6, ο υποβιβασμός του θεωρούταν σίγουρος.

Ωστόσο, όπως αναφέρει και σε post που ανέβασε

ο πολύπειρος και «αιώνιος» έφηβος, Τόλης Κουτρούλιας, το Παγκράτι μετά τη νίκη επί του Ηρακλή εξασφάλισε με άνεση την παραμονή του, αποφεύγοντας τα πλέι άουτ, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας επιμέρους ρεκόρ 12-5, και βγάζοντας στην επιφάνεια μια σειρά από παίκτες που η καριέρα τους βρισκόταν σε φθίνουσα πορεία ή δεν είχε αναδειχθεί το ταλέντο τους.

Ο Κουτρούλιας μετά από τη νίκη με τον Ηρακλή έγραψε: «Πριν 9 μήνες όταν μαζευτήκαμε μετά από χίλια ζόρια κ πολλές αγωνίες αν θα υπάρξει καν ομάδα που θα παίξει στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων 10 χρόνων κ όλοι μας είχαν Νο1 φαβορί να πέσουμε, κ Δικαίως, μετά από ένα φιλικό με Ιωνικό μου λέει ο coach πάρε τα παιδιά να πάτε για έναν καφέ μιας κ ήταν στην αρχή της προετοιμασίας να γνωριστείτε καλύτερα... Εγώ προτίμησα να πάμε να δούμε cinema μια ταινία με τίτλο mission impossible...προφητικό... Τελικά τα παιδιά 9 μήνες μετά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο με μεγάλη προσπάθεια κ με βοήθεια από τους προπονητές αποδείξαμε πως impossible is nothing...»

Keywords
Τυχαία Θέματα