Το στοίχημα της Κυριακής

Με... Καθολικό κουπόνι θα περάσει η ημέρα του Πάσχα για όσους θέλουν δίπλα στη σούβλα και ένα κουπόνι για να ανεβαίνει η αδρελανίνη. Η καθιερωμένη Ισπανία της Κυριακής, η Γερμανία που παίζει... κάθε δύο μέρες και μια «πινελιά» Μουσουλμανισμού με κάποια ματς Τουρκίας συνθέτουν ένα αρκετά πλούσιο στοιχηματικό μενού.

Ανδόρρα – Μπανταλόνα με τον άσο στο 1,33 και καλές τις πιθανότητες επαλήθευσής του. Μπαίνει στις επιλογές μας.

Ρεάλ – Ομπραντόιρο με το χάντικαπ στους 21,5 πόντους μάλλον το προσπερνάμε.

Η «Ομπρα» ακόμα κι αν δεν παίξει ο Βασιλειάδης, έχει άλλες δύο προσθήκες που την έχουν κάνει αξιόμαχη, ίσως το όβερ των 164,5 πόντων είναι μια επιλογή σε ματς που προβλέπεται να ανοίξει.

Μούρθια – Βαλένθια με την ομάδα του Κατσικάρη μετά το μεγάλο διπλό στην Ανδόρρα να έχει φάει δύο σφαλιάρες που φέρνουν μακριά την είσοδο στα πλέι οφ. Αλλη κλάση η Βαλένθια δε φαίνεται πώς μπορεί να σπάσει το διπλό του 1,40.

Σαραγόσα – Μανρέσα με έναν δυνατό άσο του 1,26 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στήριγμα για να αυξηθεί η απόδοση και των άλλων επιλογών μας.

Τενερίφη – Σεβίλλη με δυνατούς τους γηπεδούχους και το 1,47 να μοιάζει ευκαιρία, αλλά να έχει και την εξήγησή του, αφού οι Σεβιγιάνοι έχουν κάνει κάτι τρελές νίκες και τους έχει φοβηθεί το μάτι μας. Εστω κι έτσι, με τον άσο θα πάμε.

Λαμποράλ – Χιπουσκόα με χάντικαπ στους 21,5 πόντους και με τη Λαμποράλ να έρχεται από ταξίδι, δύσκολο ματς και βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα. Δεν έχει νόημα να μπλέξουμε συνυπολογίζοντας και την κούραση.

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα με ικανοποιητικό το διπλό στο 1,40. Το αγοράζουμε και το βάζουμε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη στις επιλογές μας.

Ντερμπάρα το Εστουδιάντες – Φουενλαμπράδα και θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους στο 1,83. Οχι για στήριγμα, αλλά δείχνουν μια σοβαρότητα στην έδρα τους που δε μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους σε αυτή την τιμή.

Μάλαγα – Γκραν κανάρια για το ισπανικό φινάλε, με το 1,40 του άσου να μην μας πολυψήνει με τους δυνατούς φιλοξενούμενους σε καμία περίπτωση να μην είναι για.. πέταμα. Πιο πολύ θα είχε νόημα το διπλό ανοίγοντας λίγο το πλεονέκτημα από τους 5,5 στους 8,5 πόντους και σε απόδοση 1,57.

Περνάμε στη Γερμανία έχοντας υπ’ όψην ότι οι ομάδες έπαιζαν ματς πριν από 48 ώρες, με όσα αυτό συνεπάγεται και όσες παραξενιές μπορεί να επιέρει.

Χάγκεν – Κραϊσλχάιμ με τον άσο στο 1,18 να είναι αδιαπραγμάτευτος και λογικά και το χάντικαπ των 9,5 πόντων να καλύπτεται για να μας δώσει το 1,93 αν και με κάποιο ρίσκο.

Λούντβιγκσμπουργκ – Ουλμ με άσο στο 1,60 να είναι η προτίμησή μας, αλλά όχι φανατική επιλογή με την φορμαρισμένη Ουλμ. Το όβερ 164,5 μοιάζει δελεαστικό, αφού όπου εμπλέκεται η Ουλμ... σβουρίζουν οι κατοστάρες.

Μπάμπεργκ – Μπρεμερχάβεν με το χάντικαπ των 24,5 πόντων να είναι στα μέτρα των γηπεδούχων, όπως και το όβερ 161,5 όπως λέγαμε και πρόσφατα με τα εντός ματς της να πλησιάζουν τους 100 σε παραγωγικότητα δική της.

Αλμπα – Γκίσεν ένας ακόμα αδιαπραγμάτευτος άσος του 1,18 και ένα ακόμα οριακό χάντικαπ στους 9,5 πόντους. Παίζεται με απόδοση 1,95, έχει επίσης τα ρίσκα του.

Ολντενμπουργκ – Μπάγερν και το 1,55 στο διπλό μας ικανοποιεί. Η Μπάγερν δεν... πετάει αυτή την εποχή, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό το ματς θα το πάρει.

Μπραουνσβάιγκ – Βόννη δεν είναι για 1,40 ο άσος, γενικά δεν είναι για να ασχολούμαστε ιδιαίτερα το ματς. Προσπερνάμε.

Το ίδιο θα κάνουμε και το Γκέτιγκεν – Ολιβερ που δίνει φαβορί στο 1,57 τους φιλοξενούμενους και αν παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε στο χάντικαπ του άσου με 3,5 πόντους για ζητούμενο.

Φινάλε με το Μιντελντόιτσερ – Μπαϊρόιτ και εδώ υπάρχει μια περίπτωση αναζήτησης έκπληξης. Λάθος το σετ 1,44 – 2,88 ίσως η δεύτερη τιμή μπορεί να μπει σε ένα δελτίο με ζητούμενα.

Στην Τουρκία, η Τραμπζόν εντός με την Κλοτζλιλέρ είναι φαβορί. Τη βρίσκουμε βέβαια στο 1,44 που παραπέμπει σε... Ουόριορς και σημειώνοντας ότι δεν μας ικανοποιεί η τιμή, πάμε στον άσο βάσει μπασκετικής λογικής.

Γκαζιαντέπ – Φενέρ και επιμένουμε ότι πλησιάζοντας το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, η Φενέρ θα έχει το πόδι πατημένο στο γκάζι. Παίρνουμε άφοβα το διπλό του 1,29 και το κάνουμε και... σημαία μας.

Ντέρμπι το Μπεσίκτας – Γαλατά και παρότι σωστά θεωρείται φαβορί με 1,70 η φιλοξενούμενη, λέμε να το αποφύγουμε. Δεν έχει κάπου να πιαστείς αυτό το ματς, άρα δεν είναι και ανάγκη να μπλέξουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα