Κουπίδης: «Στοχεύουμε στα επόμενα παιχνίδια»

Την «Ιθάκη» του, αν και στο Ηράκλειο της Κρήτης έχει βρει φέτος ο Θέμης Κουπίδης, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί η ομάδα του Βασίλη Ράλλη.

Ο Κουπίδης εμφανίστηκε εξαιρετικός στο Μαρούσι, και απέναντι στην τοπική Νίκη πέτυχε 31 πόντους με 4 τρίποντα, αλλά σε δηλώσεις του στο «.basketaki.news» τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το επόμενο εκτός έδρας

παιχνίδι, με τον Προομηθέα Χαλανδρίου:

«Ήταν ένα πολύ κάλο ματς, όντως και σε προσωπικό επίπεδο για έμενα, άλλα σε αυτό με βοήθησαν οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου όπου όλοι μαζί έκαναν το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε να κάνω και εγώ ένα από τα καλύτερα μου φετινά παιχνίδια.
Όσον αφορά το παιχνίδι κρατάμε μόνο τη νίκη και τίποτα παραπάνω, κοιτάμε το επόμενο. Από το συγκεκριμένο ματς είχαμε περισσότερα να χάσουμε πάρα να κερδίσουμε όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για το επόμενο με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, διότι οι συγκεκριμένες ομάδες παίζουν χωρίς άγχος και δεν έχουν να χάσουν τίποτα αν χάσουν από ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία όπως εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα