Το στοίχημα της Τετάρτης

Η εβδομάδα μπορεί να μην έχει Ευρωλίγκα, αλλά έχει αγωνιστική και κατ' επέκταση στοιχηματική δράση με ελληνική Α1 και κύπελλα σε ευρωπαϊκές χώρες. Ας δούμε το σημερινό πρόγραμμα.


Κολοσσός - ΠΑΟΚ στο πρώτο χρονικό ματς με τον άσο να κατρακυλάει από την ώρα του ανοίγματός του και να έχει φτάσει πια στο 1,57. Δεν είναι τιμή αυτή για να παιχτεί και ας τον θεωρούμε το πιθανότερο σημείο. Το όβερ 142,5 στο 1,53 μας κάνει καλύτερο.


Το Κηφισιά - Καβάλα

δίνει 1,18 στον άσο και 9,5 πόντους στο χάντικαπ. Με την φόρμα των δύο ομάδων ο άσος με χάντικαπ είναι το προφανές ποντάρισμα. Δεν φαίνεται τρόπος να αντισταθεί η Καβάλα. Δεν μας "ψήνει" όμως, ίσως από ένστικτο ότι καμιά φορά οι απελπισμένοι και απρόβλεπτοι σαν την Καβάλα κάνουν ζημιές.


Αρης - Κόροιβος με έναν ακόμα μικρό άσο του 1,07 και το χάντικαπ στους 12,5 πόντους. Η πρόσφατη αντίδραση του Κόροιβου, που επέστρεψε στις νίκες και έπαιξε και συμπαθητικό μπάσκετ "μαγκώνει" για τον άσο με χάντικαπ. Υπολογίστες το κίνητρο και τον εγωισμό του Αρη, πάντως, από την "κακή" ήττα του πρώτου γύρου που είχε φέρει λίγη γκρίνια, την πρώτη στη χρονιά.

Στην Γερμανία, η Αλμπα θα κάνει την πρόβα τζενεράλε πριν την... εμπλοκή της στο φάιναλ φορ του κυπέλλου, με τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ολιβερ. Ο άσος είναι πέραν συζήτησης στο 1,07 και πάμε προς το χάντικαπ των 14,5 πόντων το οποίο είναι εφικτό και παίζεται.


Στην Τουρκία το κύπελλο ολοκληρώνεται με φάιναλ έιτ και αυτό αρχίζει από σήμερα με τους δύο πρώτους αγώνες. Το Φενέρ - Μπουγιουκτσεκμετζέ είναι εύκολη υπόθεση για την ομάφα του Ομπράντοβιτς που μπορεί να δώσει και το -12,5 του χάντικαπ και να μας οδηγήσει σε άσο του 1,93.


Το Καρσίγιακα - Εφές είναι μια παγίδα... ολόκληρο. Το σετ το βρίκσουμε στο 2,80-1,47 με την Πινάρ όμως να είναι πολύ ανεβασμένη και την Ε

Keywords
Τυχαία Θέματα