Κοντά στην Εφές ο Τόνι Κρόκερ!

Η Αναντολού Εφές ετοιμάζεται να... ψωνίσει από την Α1 και ο φόργουορντ της Νέας Κηφισιάς, Τόνι Κρόκερ είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Τουρκία ώστε να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα!

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου αναζητά παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ της και αφού δεν προχώρησε η περίπτωση του Μαρκ Κάρτερ του Πανιωνίου, έστρεψε το βλέμμα της πιο... βόρεια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά. Η Εφές έκανε κρούση στην ΑΕΝΚ για τον 27χρονο Αμερικανό ύψους

2.01μ. φόργουορντ των «νεοφώτιστων», Τόνι Κρόκερ και όλα δείχνουν πως ο επόμενος σταθμός του παίκτης θα είναι το «Αμπντί Ιπεκτσί», ώστε να τεθεί υπό τις οδηγίες του Αγγέλου και να αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στο Top-16!

Οι ιθύνοντες της Κηφισιάς, από τη στιγμή που η ομάδα διαγράφει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και βλέποντας πως ανοίγεται μια τεράστια ευκαιρία για τον Κρόκερ, δεν θέλουν να του... κλείσουν το δρόμο και βρίσκονται σε συζητήσεις με την Εφές ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να μεταγραφεί στην Τουρκία για να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Κρόκερ σε 17 αγώνες στην Basket League ΟΠΑΠ είχε εξαιρετική παρουσία, καθώς κατά μέσο όρο είχε 16 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 32:40'' συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα