Καββαδάς: «Αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων»

Ο Βασίλης Καββαδάς μετά την εύκολη επικράτηση επί της Τουρκίας τόνισε πως η Εθνική Ομάδα θα κάνει τα πάντα προκειμένου να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Στάθηκε στις λεπτομέριες που πρέπει να βάλει στο παιχνίδι της,τόνισε πως οι διεθνείς θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να είναι έτοιμοι ενώ στο τέλος πρόσθεσε πως θέλουν να είναι αντάξιοι αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

του Βασίλη Καββαδά:

Μετά την επικράτηση επί της Τουρκίας: «Δείξαμε καλό πρόσωπο, παρόλο που είμαστε λίγο καιρό μαζί, ενώ ο Μπουρούσης ενσωματώθηκε αργότερα. Κρατάμε αυτό το ματς σαν οδηγό, πρέπει να βάλουμε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας. Ο χρόνος είναι αντίπαλός μας, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να είμαστε έτοιμοι.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: Η ομάδα θα δώσει την ψυχή της για να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο με αθλητικά προσόντα, που βγάζει πολλή ενέργεια στο γήπεδο και δεν είναι εύκολο για τον αντίπαλο να σκοράρει. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Για μένα η συμμετοχή στην Εθνική σημαίνει πολλά πράγματα. Χαρά, τιμή, περηφάνια, αγάπη προς την πατρίδα και την ομάδα. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα