«Καταλανός» και ο Κόπονεν! (pics)

Μία φοβερή περιφερειακή γραμμή δημιουργεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την Μπαρτσελόνα, η οποία κατάφερε να αποκτήσει και τον Πέτερι Κόπονεν. Ο Φινλανδός γκαρντ, προστίθεται στις «βόμβες» που έχουν ήδη «πυροδοτήσει» οι «Μπλαουγκράνα» στο μεταγραφικό «παζάρι», μετά τις συμφωνίες με τους Ταϊρίς Ράις και Βίκτορ Κλαβέρ, δείχνοντας τις «ορέξεις» τους για την επόμενη χρονιά.

Petteri Koponen, nou jugador del @FCBbasket per a les pròximes tres temporades #fcblive https://t.co/zQ7E6VIEar pic.twitter.com/Wevc21PFaR

FCB Basket (@FCBbasket) 16 Αυγούστου 2016

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Κόπονεν φορούσε την φανέλα της Χίμκι, της οποίας αποτέλεσε σημαντικό «κομμάτι» στην κατάκτηση του Eurocup του 2015, καθώς και στην πορεία της στην περασμένη Ευρωλίγκα, φτάνοντας μέχρι το Top-16. Ο ίδιος, «εξαργύρωσε» τις εξαιρετικές του αυτές σεζόν, φορώντας τα χρώματα πλέον της Μπαρτσελόνα, η οποία φρόντισε να τον καλωσορίσει με θέρμη στις τάξεις της.

Acuerdo para la incorporación de Petteri Koponen al @FCBbasket hasta 2019 https://t.co/t0tAfOAhYf pic.twitter.com/pf1rySYSRa

FCB Basket (@FCBbasket) 16 Αυγούστου 2016

Agreement for the signing of Petteri Koponen by @FCBbasket until 2019 #fcblive pic.twitter.com/PZFDxPPTB4

FCB Basket (@FCBbasket) 16 Αυγούστου 2016

Το ίδιο ισχύει και για τον Ταϊρίς Ράις, ο οποίος φρόντισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter να εκφράσει την χαρά του, για το γεγονός ότι θα είναι και πάλι συμπαίκτης με τον Κόπονεν.

I get to lock @KoponenPetteri up in practice for another year. Great! Congrats my guy!

— Tyrese Rice (@ReseRice4) 16 Αυγούστου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα