Η μεγάλη ώρα για την κενή θέση της Α1!

Θέμα λίγων 24ωρων, αν όχι και... λιγότερο, είναι σύμφωνα με πληροφορίες η δρομολόγηση των εξελίξεων για την κάλυψη της θέσης που άφησε κενή η Κηφισιά από την Α1.

Οπως από καιρό σας έχει ενημερώσει το basketblog, πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η ενεργοποίηση της επιτροπής αξιολόγησης που θα απαρτίζεται από τρία μέλη προερχόμενα από την ΕΟΚ και δύο από τον ΕΣΑΚΕ, η οποία θα κάνει την πρόσκληση ενδιαφέροντος,

θα περιμένει τις υποβολή των φακέλων και εν ευθέτω χρόνω θα αποφασίσει για την ομάδα που πληροί τα κριτήρια και θα πάρει τη θέση.

Ο Πανιώνιος ενημέρωσε σήμερα επισήμως ότι θέλει να διεκδικήσει τη θέση, αν του δοθεί φυσικά η ευκαιρία και το ενδιαφέρον στρέφεται στους υπόλοιπους που κρατούν κλειστά χαρτιά.

Από την Εθνικό είχαν βγάλει μια ανακοίνωση όταν έληξε η προθεσμία που είχαν πάρει και δεν είχαν καταφέρει να συστήσουν ΚΑΕ και έλεγαν ότι πήραν παράταση. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο και έβρισκαν τα ζητούμενα τότε λογικά θα πάρουν τη θέση χωρίς διαδικασίες. Εκτός αν είπαν κάτι για... να πουν και σήμερα – αύριο παραδώσουν κι επισήμως τη σκυτάλη. Η πρώτη απόπειρα πάντως δεν ήταν αποτελεσματική.

Το Παγκράτι που βαθμολογικά έπεται είναι μια παράξενη ιστορία, υπό την έννοια της παρατεταμένης στασιμότητας σε όλα του τα θέματα που δεν οδηγεί σε κάποιο συμπέρασμα ή ένδειξη επιθυμίας.

Από την Δόξα Λευκάδας οι πληροφορίες λένε ότι είναι καθ’ όλα έτοιμοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη θέση.

Από τον Δούκα που έχουν τα λεφτά, αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν τους ενδιαφέρει το άλμα σε αυτή τη φάση.

Από τον Ηρακλή επίσης υπάρχει η εντύπωση ότι θέλουν και την πρόσκληση και τη θέση και ότι έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να τη διεκδικήσουν με αξιώσεις.

Υπάρχουν και οι δύο υποβιβασμένοι από την Α1, Αρκαδικός και Καβάλα, αμφότεροι με ατού ότι έχουν ήδη ΚΑΕ και με τους Τριπολιτσιώτες να μην κρύβουν ότι το θέλουν πολύ να βρεθούν δια της πλαγίας ξανά στην Α1.

Με βάση τα παραπάνω βέβαια... μαζεύονται πολλοί, αφού οι πληροφορίες λένε ότι η πρόσκληση δεν θα είναι τόσο ανοιχτή, αλλά θα αφορά σε πολύ περιορισμένο αριθμό ομάδων, τέτοιον που μάλλον θα περισσεύουν τα δάχτυλά ενός χεριού.

Οπως και να ‘χει, η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώνεται και σύντομα θα μάθουμε τις λεπτομέρειες...

Keywords
Τυχαία Θέματα