Καταιγιστικοί οι Σέλτικς, παρέσυραν τους Μπουλς (vid)

Σαν να μην εμφανίστηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάστηκαν οι Μπουλς στην Βοστώνη, χάνοντας με κάτω τα χέρια με 100-80.

Ο Τζίμι Μπάτλερ φαίνεται ανύμπορος να σηκώσει κεφάλι αγωνιστικά, ολοκληρώνοντας άλλο ένα παιχνίδι με τραγικά ποσοστά (2/11). Ο Γουέιντ έμεινε σε ρηχά νερά, μη καταφέρνοντας να ηγηθεί του σκοραρίσματος, και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Αυτό φανερώνεται και από τους 26 πόντους που πέτυχαν οι "ταύροι" στο πρώτο ημίχρονο. Με την επίδοση αυτή, οι Μπουλς ισοφάρισαν την 5η χειρότερη επίδοση συγκομιδής πόντων σε ημίχρονο. Πρώτοι

σκόρερ για τους "ταύρους" ο νεαρός Βάλενταιν (φετινή επιλογή από ντράφτ) με 13 πόντους, και ο έμπειρος σέντερ Λόπεζ που πρόσθεσε άλλους 13.

Από την άλλη οι Σέλτικς, έχοντας πλουραλισμό και πολυφωνία στο επιθετικό τους πλάνο, κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο να βάλουν τις βάσεις και τα θεμέλια για μια άνετη επικράτηση (46-26). Εξαιρετικοί οι Μπράντλει με 17 πόντους (7/16 προσπ. 3/3 3π.) και Τόμας με 22 πόντους (9/14 προσπ. 4/8 3π.). Ουσιαστικές βοήθειες ήρθαν και από τον πάγκο της ομάδας (από τους ποιο αποτελεσματικούς στην Λίγκα).

Keywords
Τυχαία Θέματα